Eleverne blev ved med at grisse spejlet til med læbestift: Men så tager pedellen en genial hævn

Skrevet af Kamille Isaksen

12 uger siden

|

22/03/2024
Udland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Pedellen tog en genial hævn, da han var træt af, at pigerne dag efter dag efterlod kyssemunde på spejlene.

Dagens topnyheder

De fleste piger kan nok nikke genkendende til, at de på et tidspunkt i deres liv har puttet noget læbestift på læberne, hvorefter de har givet spejlet et lille kys. 

Men selvom det er ment som en lille uskyldig ting, så er det altså ikke altid lige fedt for dem, som skal gøre rent efter en. 

På en skole, hvor spejlene blev tilgriset af elevernes kys, fandt pedellen en kreativ løsning, der satte en stopper for uordenen. Historien begynder med, at nogle af skolens piger, i deres bestræbelser på at udforske voksenlivet og skønhedsrutiner, begyndte at efterlade læbeaftryk på badeværelsesspejlene. Dette blev hurtigt et dagligt problem, som krævede pedellens indsats hver aften for at rense spejlene – en opgave, der tog ham timevis.

Skolens ledelse indså, at denne praksis ikke kunne fortsætte, da det både var respektløst over for skolens ejendom og en unødvendig belastning for pedellen. I et forsøg på at løse problemet på en pædagogisk og mindeværdig måde, samlede rektoren alle pigerne og førte dem til badeværelset for at møde pedellen. Her demonstrerede han sin rengøringsmetode, som efterlod pigerne i chok. 

Han viste nemlig, at han gjorde spejlene rene ved at dyppe vinduespudseren i toilettet og derefter gjorde spejlene rene.

Denne handling, så enkel, men dog så effektiv, fik en øjeblikkelig virkning. Pigerne stoppede med det samme med at efterlade deres kyssemærker på spejlet, idet de nu troede, at spejlet var fyldt med en masse bakterier. 

Du kan se hele episoden her: