Elon Musks kæreste afslører bizar rygtatovering

Foto: Instagram

Elon Musk, der er en af de mest velhavende mennesker i verden, har en kæreste ved navn Grimes, og hun har nu løftet sløret for en meget smertefuld tatovering på ryggen, hvor der er brugt hvidt blæk.

Elon Musks kæreste, Grimes, har løfet sløret for hendes meget smertefulde "alien-ar". Tatoveringen fylder næsten hele ryggen, og hun valgte, at der skulle bruges hvidt blæk.

Hun har delt tatoveringen med omverdenen, da hun har delt et topløst billede, hvor hendes mange fans kan se den nye farve. 

Det skriver news.com.au.

Læs også

Kan ikke lide hendes musik, men hylder Medina for rørende besøg

Musikeren, der kommer fra Canada, og hvis rigtige navn er Claire Elise Boucher, har også vist tatoveringen i et opslag med dertilhørende tekst.

"Ryggen fyldt med hvidt blæk, dog med hjælp fra alienens computerhjerne. Jeg har kke et godt billede, for det gør meget ondt, og jeg har derfor brug for at sove. Det forbliver rødt i nogle uger, men det bliver nogle flotte alien-ar."

Foto: Instagram

Det skal ikke komme som nogen overraskelse, at mange af Grimes' fans er blevet meget overrasket, efter at have set tatoveringen. Det har fået mange til at dele deres meninger i diverse opslag på de sociale medier.

"Wow, det ligner ridser," skriver en. 

"Det ser så smertefuldt ud. Det ligner jo næsten tilfældige klatter." 

Der er dog også andre, der nyder at kigge på tatoveringen, da de mener, at det er noget nær et unikt kunstværk.

"Det er så sejt! Jeg elsker det," tilføjer en tredje.

"Det er så smukt. Det er som om, at det ikke er fra denne verden," bliver der også skrevet.

Foto: Instagram

Tatoveringen, som netop skulle forestille sig at være noget fra en anden verden, stammede fra hendes idé om at flytte til Mars.

Foto: Instagram

Hun håber, hun kan flytte til den røde planet, når hun har rundet 50 år. Hun ønsker nemlig at hjælpe med at oprette en menneskelig koloni på Mars. 

Grimes kan dog meget vel ende med at få chancen. Hun dater nemlig milliardæren Elon Musk, hvis firma, SpaceX, har planer om at oprette en marscivilisation.

Foto: Instagram

Læs også

Så bliver der skiftet ud: Nye værter på DR-program

 

Dagens Gossip