Elon Musk blev anklaget for at tilbyde stewardesse en hest som betaling for samleje

Foto: Shutterstock

Verdens rigeste mand er kommet i modvind, fordi et amerikansk medie har gravet en fire år gammel sag om sexchikane frem.

Elon Musk er ofte i medierne. 

Det er en uundgåelig konsekvens af at være verdens rigeste mand, men nu er Tesla- og SpaceX-stifteren kommet i mediernes søgelys af en lidt mere uheldig grund.

Læs også

Elon Musk 'skifter navn' efter trusler fra Putins nære allierede

Det amerikanske finansmedie Business Insider har nemlig afsløret, at hans rumfartsselskab SpaceX i 2018 indgik et forlig med en stewardesse, som Musk angiveligt forsøgte at betale for sex. 

Det skriver Local Eyes. 

Anklagen lød på, at Musk på en af sine mange rejser med sit selskabs privatfly fik massage af en freelancestewardesse. 

Det var der naturligvis ikke noget galt i, men i sagsakterne fremgår det, at Musk under massagen angiveligt fjernede det håndklæde, som dækkede hans underliv. 

Ifølge stewardessens veninde var rigmandens penis erigeret, og han rørte angiveligt ved den, mens han tilbød stewardessen en hest som betaling for at "gøre mere."

Stewardessen afslog tilbuddet og fortsatte massagen, men hun var ifølge veninden chokeret, og "vidste slet ikke, hvad hun skulle gøre."

"Før hændelsen så hun op til hr Musk. Men efter at han blottede sig og rørte ved hende uden samtykke og tilbød penge for sex, var hun fuld af angst," fortalte veninden i 2018 og uddybede, at stewardessen følte, at Musk efterfølgende hævnede sig på hende. 

"[...] hun begyndte at fornemme, at hun oplevede en eller anden form for gengældelse, hvor hun ikke fik lige så mange vagter, og hun begyndte at blive meget stresset," udtalte veninden således, og stewardessen udtalte ligeledes, at "hun blev presset ud og straffet for at nægte at prostituere sig selv."

Det fremgår af sagsakterne. 

Sagen sluttede som nævnt med, at kvinden indgik forlig med SpaceX i 2018. Her blev det aftalt, at virksomheden skulle betale $250.000 (1,75 millioner kroner) til kvinden, og at hun til gengæld ville droppe sagen. 

Musk har afvist sagen, og har til Business Insider kaldt anklagerne for politisk motiveret.

Læs også

Her kan du snart tanke benzin for 13 kroner pr liter

 

 

Dagens Gossip