Emil lukker katten ud på vej til supermarkedet: Da han kommer hjem, finder han blodpletter på trappen

Den otte måneder gamle killing Sigrid var lige begyndt at blive lukket ud på egen hånd. Da Emil skulle ned at handle, lod han hende gå ud alene. Men da han kom tilbage igen, vidste han straks, at noget var helt galt.

- Det føles tomt. Hun var en speciel kat og ville altid være med.

Sådan siger Emil Lindeström, efter hans otte måneder gamle kat Sigrib er blevet fundet skudt af et luftgevær. Katten måtte senere aflives på grund af de omfattende skader. Det skriver svenske Expressen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den 19-årige bor i Klippan i Sverige sammen med sin familie. For nogle måneder siden blev han ejer til katten Sigrid. Hun var altid glad og ville gerne være med, når Emil Lindeström og familien skulle noget.

Killingen på otte måneder var netop begyndt at blive lukket udenfor på egen hånd. Faktisk var det kun tredje gang, Sigrid skulle på eventyr alene.

Før ejeren skulle ud at handle, lukkede han Sigrid ud.

Læs også

Hunden Charlie er døende: Familien gør hendes sidste dag til den bedste i livet

- Da vi kom tilbage, lå hun på trappen og kunne knap bevæge sig og blødte fra halsen. Så kørte vi til dyrlægen, siger den 19-årige.

Katten blev hos dyrlægen natten over. Da der blev taget et røntgenbillede, stod det klart, at hun var blevet skudt med et luftgevær. Hun havde et hul på størrelse med en femkrone i struben. Hendes liv stod ikke til at redde.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Familien besluttede sig i samråd med dyrlægen at gøre en ende på Sigrids lidelser.

Emil Lindeström er dybt ulykkelig. Hvis katten var blevet kørt ned ved et uheld, havde det været mere forståeligt, mener han.

- Men at nogen kan være så onde at skyde hende…, siger han.

Læs også

11-årige Michelle får sin menstruation: Et par uger senere kalder hun på sin mor fra badeværelset

Sagen er anmeldt til politiet. Familien tør knapt lukke sin anden kat udenfor.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip