Emma slog op med sin kæreste: Så begyndte hendes datter at få disse frygtelige beskeder

Ninna Andreasen

397 uger siden

|

02/12/2016
Efter to år sammen med sin kæreste David, besluttede Emma at gøre det forbi. Hans reaktion var lige dele uventet og temmelig traumatiserende for hendes 12-årige datter.

Dagens topnyheder

Der findes mange måder at håndtere et forhold, som går i stykker, på. 

Den måde, som Emma Sutcliffes eks valgte, har nu fået ham i fængsel. Det skriver Daily Mail

Efter to år sammen valgte den 42-årige mor at slå op med sin 35-årige kæreste, David Derbyshire. Der blev hendes eks så vred over, at han uploadede nøgenbilleder af hende til internettet og sendte dem til hendes 12-årige datter.

Dagen efter de slog op i april, blev hun gjort opmærksom på, at der var en Facebook-profil med nøgenbilleder af hende på. Senere har han tilstået at have offentliggjort billeder af privat, seksuel karakter. 

- Jeg fik kvalme af de billeder, min datter måtte se. Det var forfærdeligt. Han var besat af at tage frække billeder af mig. Især af mine bryster. Jeg var virkelig genert i begyndelsen, men efter en smule overtalelse gik jeg med til det. Jeg troede bare, det var for at give det hele lidt krydderi, siger Emma Sutcliffe.

Deres forhold begyndte i februar 2014, hvor de mødtes på en bar. Eksen var ifølge den 42-årige mor en god papfar for hendes tre børn. Men efter et par måneder begyndte tingene at gå galt. Han drak og ville skændes, når han var fuld.

Til sidst bad hun ham gå. Dagen efter fik hun en venneanmodning fra en profil på Facebook, der brugte hendes eget navn.

Profilbilledet var også af hende - med bare bryster. Hun indså straks, at det var hendes ekskæreste, der stod bag. Hun forsøgte at få lukket profilen ned uden held. Sekunder senere eksploderede hendes telefon med beskeder.

- Venner, familie og kolleger fra mit job i et supermarked fik også den samme venneanmodning. Jeg havde bare lyst til at blive suget ned i jorden, og jeg tænkte, at det ikke kunne blive værre. Men det kunne det, siger Emma Sutcliffe.

Hendes 12-årige datter kaldte på hende og spurgte, hvorfor moderens bryster var ud over hele Facebook. Hun sagde, at hun ville blive drillet, hvis nogen i skolen så dem.

Også hendes chef fik billederne. Emma Sutcliffe tiggede ekskæresten om at holde op, men det nægtede han. Han oprettede endnu en konto med samme profilbillede og satte hendes adresse og telefonnummer på.

Hendes bedste ven fik en besked fra profilen, hvor eksen med Emma Suttcliffes navn spurgte, om vennen og hendes kæreste ville have en trekant. Selv på den lokale pub fik en af stamkunderne, som hun kender, en besked, hvor Emma - altså hendes ekskæreste - tilbød at give ham oralsex for 10 pund.

Emma Suttcliffe anmeldte sagen til politiet, og eksen blev sigtet for at have delt de private billeder offentligt med skadelig hensigt. Han blev senere idømt 17 uger i fængsel og fik et polititilhold. 

Han ankede dog sagen og fik en betinget dom på otte uger og 15 dages samfundstjeneste.

- Efter hvad han gjorde mod mig, synes jeg ikke, det er i nærheden af nok. Tanken om, at fremmede har kigget på mine intime billeder, giver mig kvalme, siger den 42-årige mor.