Emmy-nomineret tv-vært fyret: Anonym person havde sendt upassende billeder til hans chef

Skrevet af Nicolai Steinicke

20/09/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Emmy-nomineret tv-vært fyret: Anonym person havde sendt upassende billeder til hans chef.

Mest læste i dag

Tidligere Spectrum News NY1 meteorolog Erick Adame, skrev på hans Instagram kort efter at han havde udfyldt retsdokumenter mandag. Han fortæller at han er blevet opsagt og at han fik professionel hjælp til at komme over, hvad han kalder for sin “tvangshandling.”

"På trods af at jeg var en offentlig person og var på tv på det største marked i landet foran millioner af mennesker fem dage om ugen i mere end halvandet årti, optrådte jeg i al hemmelighed på et voksenwebcam-websted," indrømmede Adame i hans opslag.

“Det var absurd af mig at tro at jeg kunne holde dette hemmeligt,” skrev han. “Alligevel, fandt min chef ud af det og jeg blev suspenderes også fyret.”

Sagsakter i Manhattan Supreme Court fortæller at en mand tog nøgenbilleder af ham uden hans tilladelse på webcam-hjemmesiden.

Personen sendte derefter billederne til hans mor og NY1 "med den hensigt at chikanere, irritere eller alarmere [Adame] og forstyrre [Adames] ansættelsesforhold," hedder det i retsdokumenterne.

Adame søger en retskendelse for at tvinge hjemmesiden til at afsløre identiteten på personen – hvis brugernavne inkluderer Sonal Prehonn, Tommysize29, Funtimes99 og Landonboy227 – og bemærker, at han har til hensigt at sagsøge dem, men har brug for deres rigtige identitet for at gøre det. Skriver New York Post.

I sin Instagram-erklæring undskyldte Adame over for sin arbejdsgiver, sine kolleger, sit publikum og venner og familie "for enhver forlegenhed eller ydmygelse, jeg har forårsaget dig."

"Jeg havde mit drømmejob, og jeg mistede det på grund af min egen dømmekraft," skrev han.