Endnu en kvindelig turist angrebet i Italien: Bundet og voldtaget i park

Emil Ryttergaard

355 uger siden

|

20/09/2017
Natten til mandag blev en kvindelig turist overfaldet og voldtaget i en park. Det er blot det seneste tilfælde i en lang stribe af voldtægter i Italien.

Dagens topnyheder

En 57-årig kvinde blev natten til mandag fundet kneblet og bundet til et træ i en park i Rom. 

Kvinden er en tysk turist, der blev overfaldet og slået i hovedet, hvorefter gerningsmændene havde stjålet hendes taske.

Derefter var hun blevet voldtaget og bundet hende til et træ i en park, der ligger centralt i Rom, skriver New York Times. 

Kvinden blev fundet af en taxachauffør klokken et om natten i parken Villa Borghese, hvor kvindens arme og ben var bundet sammen, og med et lommetørklæde i munden kunne hun ikke råbe efter hjælp.

Voldtægten fandt sted i den berømte Villa Borghese park, der ligger centralt i Rom. 

På hospitalet kunne lægerne bekræfte, at der var spor efter voldtægten.

- Han greb fat i mit hår, slå mig, hvorefter han voldtog mig. På et tidspunkt slap jeg fri, men han indhentede mig, bandt mine arme sammen, så jeg ikke kunne gøre noget, hvorefter han forsatte med at krænke mig, siger den anonyme tyske kvinde til Italian Insider. 

Det er blot det seneste tilfælde i en lang række af voldtægter, der har hærget og skræmt borgere, kvinder og turister i Italien. 

I Firenze blev to amerikanske studerende overfaldet og voldtaget af to politibetjente, da betjentene i sidste uge tilbød kvinderne at køre dem hjem efter en nat i byen. 

Og i august blev en polsk kvinde og hendes kæreste overfaldet på stranden, hvor kvinden blev overfaldet og voldtaget af fire gerningsmænd, der siden er blevet anholdt. 

De mange voldtægter mod kvinder i Italien har fået politikere til at kræve hårdere straffe og blandt andet kræve at gerningsmændene bliver kemisk kastreret.  

Borgmester i Rom, Virginia Raggi kalder de mange overfald en 'sort september i Italiens historie' opfordrer nu politiet til at øge deres patruljering og videoovervågning af byen for at undgå lignende overfald mod kvinder.  

Togkontrollør opdagede mistænkelig mand med grædende 7-årig dreng i hånden: Så slog hun alarm