Enkemand med 7 børn, arbejder 3 jobs for at få det til at hænge sammen: Så får de en uventet ‘gave’

Foto: Youtube

Dakota og Ream Nelson levede en smuk kærlighedshistorie baseret på solide værdier og religion. De var stolte forældre til syv børn og elskede at skabe minder.

Ream var en volleyball-entusiast. Hendes mand arbejdede på deltid for deres lokale kirke, og sammen skabte de et hengivent liv.

Ingen kunne have forudset, at en chokerende oplevelse den 11. juli ville ændre Nelson-familiens liv for altid. Moren til 7, kollapsede i familiens garage.

Læs også

Betty mistede livet i 1988: Over 30 år senere kommer den chokerende sandhed frem

Familiens mor var i kritisk tilstand, da hun ankom til hospitalet, og hun forblev i koma i tre måneder, før hun til sidst døde.

Faren Dakota blev selvfølgelig hårdt ramt, han måtte arbejde tre jobs for at kunne forsørge sine børn, og han var meget bekymret for fremtiden.

Dakotas kone havde ingen sygeforsikring, og regningerne for hendes hospitalsophold var enorme. Heldigvis hjalp en GoFundMe med at lette hendes mands bekymringer, og omsorgsfulde mennesker donerede over $60.000 for at hjælpe.

Men endnu et mirakel var under opsejling.

I julen modtog Dakota og hendes børn en hvid gaveæske, uvidende om, at dens indhold ville efterlade dem målløse. Æsken indeholdt faktisk dagligvarer til en værdi af $1.000 og Walmart-kuponer til en værdi af $1.000. Men det var ikke alt.

Efterfølgende fik familiefaderen overrakt en check på 8.000 amerikanske dollars.

Mens familien stadig var ramt af tabet af deres mor, havde de en grund til at smile, takket være deres ‘hemmelige julemand’. Personerne bag donationen ville gerne forblive anonyme. Det skriver Amomama.

Læs også

Frisøren hørte den hjemløse mands største fødselsdagsønske: Kort efter sker det utænkelige

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip