Enorm årsløn: Ed Sheeran scorer kassen

Foto: Shutterstock

Hitmusikeren tjener enorme summer på sin musik

Ed Sheeran tjener rigtig gode penge på sin musik. Det skriver Daily Mail ifølge Ekstra Bladet, der har taget et nærmere kig på hans firma Ed Sheeran Limited. Dette selskab dækker udelukkende over hans musikproduktion.

Læs også

Tragisk dødsulykke i forlystelsespark: 6-årig faldt ud af forlystelse

Den 30-årige musiker, der næste år kommer til Danmark for at optræde, indkasserede i 2020 et overskud på intet mindre end 31,7 millioner pund. Det er svarende til hele 275 millioner kroner.

Han lod dog ikke blot pengene stå på selskabets bankkonto. Derimod har han besluttet at forkæle sig selv med et udbytte på hele 21,35 millioner pund. Det betyder, at han har fået en årsløn, der lyder på 185 millioner kroner.

Selvom han besluttede at forkæle sig selv med et stort udbytte, er det ikke ensbetydende med, at han skal være bekymret for, hvorvidt der er midler nok i virksomheden. 

Daily Mail skriver nemlig, at Ed Sheeran Limited råder over en formue, der svarer til 231 millioner kroner. Derfor har den 30-årige brite bestemt ingen grund til at være bekymret for økonomien i virksomheden.

Aktiv ejendomsinvestor

Ed Sheeran bruger dog ikke sine mange millioner på frås. Derimod er han en aktiv ejendomsinvestor, der investerer en stor del af sin formue i ejendomme. Det har han gjort gennem flere forskellige selskaber, og har gennem tiden skrabet en del ejendommen sammen.

Ifølge Daily Mail anslås det, at han har investeret i ejendomme, der har en samlet værdi på 65 millioner pund, hvilket er svarende til mere end 560 millioner kroner.

Skulle det ende med, at han én dag ikke længere har lyst til at lave musik, er der næppe nogen fare for, at han løber tør for penge. Næste år tager Ed Sheeran igen på turné, hvorfor det forventes, at han ligeledes kommer til at tjene en enorm sum i 2021.

Læs også

6-årig spildte slush-ice ud over det hele: Farens reaktion hyldes på nettet

29. oktober udsender Ed Sheeran et nyt album, hvorfra han allerede har udgivet singlerne 'Shivers' og 'Bad Habits', som har indtaget hitlisterne verden over.