‘Er den fugtig?’ Konditori laver vild fræk kage, og opdager det først, da kunderne griner

Mange påpegede hurtigt, at kagen var langt mere fræk, end hvad konditoren selv havde forestillet sig. Foto: Nadia Cakes

En konditor har nok haft andre tanker i hovedet, da han kreerede den særlige kage, der nu har fået vild opmærksomhed på nettet.

Uanset om der afholdes fødselsdag, barnedåb eller måske et jubilæum, så er der én ting, der ikke må mangle.

Der skal kage på bordet, for der er ikke noget, der kan binde stort set alle mennesker sammen som et solidt stykke kage, der med sit høje sukkerindhold giver en tilfredshed, som hverken champagne eller pindemadder kan erstatte.

Samtidig kan kager være så ufatteligt kreative, at man ikke begriber hvordan at konditoren har båret sig ad - selvom det også kan gå grueligt galt. 

For Nadia Cakes, der er et lille konditori i Minnesota, USA, så stor opmærksomhed, da kunderne begyndte at more sig kosteligt over konditorens hårde arbejde, skriver Mirror.  

Læs også

Pinligt øjeblik: Brud og gom får sved på panden, da musikken pludselig skifter under vielsen

Her havde konditoren nemlig besluttet sig for at lave en kage med et åbent hulrum, inspireret af naturligt farvet stenkrystaller. Men det var slet ikke stenkrystaller, som de fleste af kunderne forestillede sig, da de så kagen.

I stedet påpegede rigtig mange brugere på Facebook, at kagen vækkede mindelser om det kvindelige kønsorgan. 

- Hvor fugtig er denne kage? Jeg skulle spørge fra en ven, skriver en anden bruger på Facebook humoristisk, og konditoriet har heldigvis en meget veludviklet form for humor, som straks kom til syne.

- På et chefmøde i mandags: Endnu engang har vi undervurderet hvordan at vores kunder kan finde genitalier i vores bagværk. Derfor laver vi ikke den søde kage formet som en champignon, som vi ellers havde planlagt, skriver Nadia Cakes med et glimt i øjet på Facebook.

Og det er blot et af de mange kække svar, som bageriet kommer med efter utallige ‘du må ikke stikke fingeren i kagen’-jokes, som folk på Facebook kan finde på.

- Det er officielt nu. 50 procent er vores kunder er vilde med stenkrystaller. 50 procent er perverse, skriver Nadia Cakes også i et af deres svar.  

Men ikke alle er lige overbeviste om, at kagen ligner en vagina.

Læs også

Frisør farver kvindes hår med Nutella: Da hun ser resultatet, tror hun ikke sine egne øjne

- Jeg synes, at den er smuk. Jeg arbejder på en fødselsafdeling og jeg ser ikke en vagina. Mest af alt fordi, at hvis din vagina så sådan her ud, så ville du have store problemer, skriver Linsey Griffith.

Kagen koster cirka 400 danske kroner og passer til seks mennesker, og indeni har både bunde og cremen smag af vanilje.

Det vidunderligt morsomme opslag fra konditoren har på en uges tid fået over 14.000 likes og 28.000 delinger.

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip