Er kendt for sine 'enorme forlygter': Nu viser hun, hvordan hun så ud før

Foto: Instagram

I dag er hun kendt for at have 'enorme forlygter'. Nu har hun afsløret, hvordan hun så ud, inden hun gennemgik sine operationer.

Modellen Jazmyne er i dag bedst kendt for sine 'enorme forlygter', da hun har en M-skål.

Læs også

16-årige Josephina blev smidt ud af klassen på grund af sin påklædning: Sådan så hun ud

Nu har hun valgt at vise sine følgere, hvordan hun så ud, inden hun valgte at gennemgå sine operationer. Det skriver Daily Star.

Jazmyne, der er fra Wales og i dag ernærer sig ved at sælge pikante billeder på nettet, har delt et ældre billede af sig selv, hvor man kan se, at hun har gennemgået en stor transformation.

På billedet står den 29-årige Jazmyne på et nyere foto af sig selv, hvor man tydeligt kan se, at hun viser sin barm frem i en lille bikini.

På venstre side af billedet kan man se, hvordan hun så ud før i tiden. På dette billede er hun iført en badedragt, som afslører, at hun dengang havde en barm, der var noget mindre, end den er i dag.

Derudover har hun på det ældre foto også valgt at skjule sit hår under en kasket, ligesom hun er iført et par solbriller. På det nye billede har hun valgte mere iøjnefaldende solbriller, mens håret har fået lov til at hænge frit.

Foto: Instagram

Meget tyder på, at der er mange, der har kunnet lide at se, hvordan hendes udseende har ændret sig gennem årene, da hendes opslag har fået flere tusinde likes.

"Lækker transformation med en masse hårdt arbejde," lød det fra en følger i kommentarsporet, mens en anden blot skrev: "Utroligt!"

"Wow," blev det tilføjet af en tredje, mens en fjerde skrev: "Smuk - før og efter."

Jazmyne har tidligere åbnet op om sin forvandling - og har i denne forbindelse også forklaret, hvordan hun blev model efter at have tabt sig og have gennemgået sine operationer.

Modellen, der i dag bor i USA, plejede at have et helt almindeligt job hos et revisionsfirma, men hun besluttede sig for at sige op, efter at have tabt sig næsten 30 kg.

Foto: Instagram

I alt har hun brugt 40.000 dollars, hvilket svarer til 275.000 kroner, på diverse plastikoperationer. Det omfatter to brystforstørrelser, en BBL samt en tandjustering.

Modellen har i dag skabt et navn for sig selv på nettet, fordi hun har en M-skål, som hun med glæde viser frem i det materiale, hun sælger til sine fans.

Til trods for, at hun i forvejen får rigeligt med opmærksomhed på grund af hendes store barm, er det ikke sikkert, at hun er færdig. Hun har nemlig afsløret, at hun har overvejet at få dem forstørret.

Læs også

Emil købte en 125 år gammel kommode for 700 kroner - finder ved et tilfælde en hemmelig skuffe i bunden

"Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke vil have større bryster. Hvis det bare var så nemt som at knipse med fingrene," sagde hun til Daily Star.

 

Dagens Gossip