Familie blev knust, da 81-årig bedstefar 'forsvandt': Du gætter aldrig, hvor de fandt ham

23/09/2023 13:00

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Greater Manchester Police
Foto: Greater Manchester Police
En 81-årig mand skabte stor bekymring hos sin familie, da han 'forsvandt' fra sit hjem. Han blev sidenhen fundet på en pub med en øl i hånden.

Mest læste i dag

En ældre mand forlod sit hjem, og vendte ikke tilbage, hvilket naturligvis gjorde hans familie bekymret. En uge senere blev han fundet på en Wetherspoons-pub, hvor han fik sig en kold fadøl.

81-årige Ronald Webster blev sidst set i sin have, inden han forsvandt efter en bustur. Han blev sidst set, da han forsøgte at nå en bus til Huddersfield den 14. september.

Hans familie var knust over at høre, at han var taget afsted på egen hånd, uden at have sin mobiltelefon eller medicin med. Ifølge det britiske medie Manchester Evening News havde han ikke andet end sit tøj med sig, da han forlod hjemmet.

Heldigvis er Ronald dukket op igen, da han blev fundet på en pub i Manchester, hvor han fik sig en kold fadøl. Angiveligt var han 'bange' for at vende hjem til sin kone, og det har fået hans barnebarn til at lave sjov med, at han var i 'problemer'. Det skriver Daily Star.

Inden han blev fundet, havde politiet iværksat en landsdækkende eftersøgning efter den 81-årige mand. Han blev fundet i god behold fredag den 22. september, men inden da havde Greater Manchester Police udsendt en offentlig efterlysning af ham.

Den 81-årige mand blev sidst set, da han forlod sit hjem i Oldham omkring kl. 13.05. Omtrent en time senere tog han en bus mod Huddersfield.

Ronalds familie har afsløret, at ugen har været en pinefuld oplevelse for dem. De har nemlig ikke haft den fjerneste idé om, hvor han har været henne.

"Han har ingen grund til lige at være gået. Datoen har ingen betydning, og han har ingen venner eller slægtninge, som han forsøger at komme til," lyder det fra hans barnebarn, Paige Tattersall, ifølge Daily Star.

" Vi er alle bekymrede. Vi vil bare gerne vide, at han er i god behold. Det er ude af karakter for ham at gå og ikke komme hjem. Hans frakke er ikke særlig tyk, og den har ingen hætte. Hans kone er knust. Hun har ikke sovet, siden han gik. Hun vil bare have sin mand sikkert hjem."

Efterfølgende har Paige delt et opslag på Facebook, hvori hun bekræfter, at hendes bedstefar er kommet hjem. Opslaget har fået mere end 2.000 likes.

"Han var på Wetherspoons i Manchester, hvor han drak en øl, inden han kom hjem. Han tog toget fra Huddersfield til Scarborough til Bridlington, som vi troede," skriver hun.

"Han har det helt fint. Han var bare bange for at tage hjem til min bedstemor, tror jeg! Han ved, han er i problemer!".

"Vi er meget glade. At få det telefonopkald om, at de har fundet ham i god behold, vil aldrig nogensinde kunne sammenlignes med noget. Og så at kunne genforene ham bedstemor. Vi kan alle sove i nat, nu når han er sikkert hjemme, hvor han hører til."