Familie finder slange i toilettet – og det er kun begyndelsen på mareridtet

Ninna Andreasen

388 uger siden

|

03/02/2017
Da lille Isac gik på toilet om morgenen, begyndte han pludselig at skrige efter mor. Det var kun begyndelsen.

Dagens topnyheder

En toilettur om morgenen plejer at være noget af det mest udramatiske, men for lille Isac og hans familie blev det begyndelsen på et regulært mareridt.

I kummen på badeværelset i hjemmet i Texas lå der en klapperslange. Drengen begyndte at skrige efter sin mor. Det rapporterer CBS News.

Moderen bad drengen hente en skovl, og med den slog hun dyret ihjel.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Derefter tilkaldte familien Nathan Hawkins, som ejer virksomheden Big Country Snake Removal og er vant til at håndtere slanger. Han var ganske overrasket over at finde en død slange, da han ankom.

Han fjernede den fra kummen og spurgte, om han skulle inspicere rundt om huset for at gøre familien rolig. Det ville de gerne have, at han gjorde.

- Det handler lidt om intuition. Når man har arbejdet med det længe nok, forstår man ligesom slanger, og hvad de gør på bestemte tider af året, siger Nathan Hawkins.

Først kiggede han i en gammel stormkælder. Her fandt han 13 slanger, som lå i en bunke i hjørnet. Netop denne type slanger bliver særligt sociale, når det er koldt udenfor. Derfor lægger de sig tæt op ad hinanden for at holde varmen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hans undersøgelse stoppede dog ikke der. Han gik ned på alle fire og kravlede ind under huset.

Med en lommelygte i den ene hånd og et gribeinstrument i den anden fangede han yderligere 10 klapperslanger inklusive fem unger.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det lyder måske som mange slanger, men for Nathan Hawkins er det ikke specielt usædvanligt. Ofte modtager han opkald fra folk, der spørger, hvad de skal stille op med en slange.

Ofte beder han folk om at lade den være i fred.

- Jeg vil sige, at 90 procent af alle slangebid sker, når nogen prøver at skade slangen, lyder det fra Nathan Hawkins.