Familie flytter ind i sandt mareridt: Skadedyrsproblemer uden sidestykke

Foto: Hary Pugliese/WTVC 9ABC

En familie fra Georgia har muligvis oplevet nogle af de værste skadedyrsproblemer man kan forestille sig, og deres problemer synes bare at blive værre og værre.

Det kan godt være, at vejret generelt er noget bedre, og varmere, i den amerikanske delstat Georgia, end det er i Danmark, men det skal man måske som dansker ikke være så ked af. 

Læs også

Dårligt nyt til Inger Støjberg

Det anderledes klima byder nemlig også på en række dyr, som vi heldigvis, ikke støder på herhjemme. Mange har sikkert haft skadedyrsproblemer; mus, myrer eller måske endda rotter, men de fleste dyr der gemmer sig i danske køkkenskabe, blegner i sammenligning med hvad familien Pugliese har oplevet og kæmpet mod.

Hary Pugliese, hans kone Susan og deres 13-årige datter flyttede ind i deres nye hjem i januar i år. Det fik ikke en god start; næsten øjeblikkeligt fortalte Hary angiveligt sin udlejer, John Stafford, om det utætte loft, men Stafford kom aldrig for at ordne det.

I løbet af de næste par måneder har de været plaget af en række ubehagelige og yderst uvelkomne gæster i de nye hjem. Det startede med rotter, og nu efter loftet kollapsede, opdagede de slanger på deres loft.

Hary talte med WTVC 9ABC om de problemer, han har haft, samt deling mareridtsagtige billeder af slanger der hænger igennem loftet og andre synlige problemer med tagdækning - det skriver Unilad.

Han sagde, at han diskuterede sine bekymringer med Stafford for flere måneder siden, som derefter sagde, at han ikke havde penge nok til reparationer. Udlejeren bestrider dette og siger, at Hary ikke fortsatte med at rejse disse spørgsmål, og han sendte nogen til at løse det for to måneder siden. Men at vedligeholdelsespersonale undladt at løse problemet, og Hary har siden ringet til ham mellem 20 og 40 gange.

Desværre virkede det som om udlejeren 'ikke ønskede at gøre noget ved det,' ifølge Hary, der senere hyrede sin egen tagdækker og nægtede at betale husleje, indtil den blev rettet. Mens han fortalte mediet, at det er en 'vanskelig situation', har udlejer Stafford påstået, at husleje ikke kunne tilbageholdes på grund af vedligeholdelsesproblemer.

Han har sidenhen sendt Hary en udsættelsesvarsel, men familien havde planlagt at flytte ud alligevel på grund af den store mængde ubehagelige og ligefrem farlige skadedyr. 

“Jeg drømmer, at en slange falder ned over mig. Jeg kan ikke sove. Jeg kunne ikke sove i nat, på grund af slanger,” - har Hary udtalt.

I en kommentar til udlejerens handlinger sagde Susan: 'Han opfører sig, som om han er ligeglad. Han sagde, hvis der er slanger på loftet, tager de sig af rotterne,”

Da Stafford blev spurgt, om han vidste, om der var rotter i huset, sagde han til WTVC 9ABC: "Nej, det har jeg aldrig hørt, men der er rotter overalt, så jeg er sikker på, at der er rotter der."

Det er dog ikke bare slanger og rotter, der har gjort familiens drøm om det nye hjem til et mareridt. Hary har ligeledes opdaget en kæmpe koloni af bier, hvilket udlejeren heller ikke har i sinde at tage sig af.

 

Læs også

Brud bryder sammen, da der pludselig lyder en stemme bagerst i kirken

"Jeg ville hade at forstyrre bierne, fordi det bliver svært at endda hæve bier. Bier er ved at uddø, og det er en stærk bikube,” - lyder det fra Stafford.

Han sagde også, at han ikke tænker 'der er en anden mulighed' andet end at leve med væsnerne, og de lokale bygningsmyndigheder har udtalt sig i forhold til sagen, og mener ikke at kunne foretage sig noget, indtil boligen skifter hænder, og de bliver underrettet igen.