Familie i chok: Baby vejer dobbelt så meget som en normal nyfødt

Foto: Facebook

En mor har født en dreng, der vejede det dobbelte af en normal nyfødt. Ved fødslen havde han en vægt på 6,3 kg.

En mor har for nylig født en dreng med en vægt på 6,37 kg, der var så stor, at han med det samme skulle have tøj, der ellers var beregnet til en ni måneder gammel baby. Det skriver News.com.au.

Læs også

Kan du se det? Her gemmer sig et barn

Forældrene Cary og Tim Patonai fra Arizona i USA vidste, at der var en stor baby på vej. Lægerne havde nemlig forventet, at han ville have en vægt på omtrent 6,25 kg ved fødslen.

Lægerne ramte dog ikke helt korrekt, da drengen, der har fået navnet Finnley, vejede 6,37 kg, da han kom til verden. Det er næsten det dobbelte af, hvad en nyfødt baby gennemsnitligt vejer.

Foto: Facebook

Babyen var desuden den største baby, som Carys læge nogensinde havde været med til at levere i sine 27 år på jobbet.

"Han var så stor, og jeg havde næsten det dobbelte fostervand, så at sige, at jeg havde en stor graviditetsmave, og at det var meget ubehageligt, er ikke nok," sagde Cary til Fox News.

Ved den sidste ultralydsscanning fortalte sygeplejersken, at Finnley så ud til at veje 5,89 kg, men insisterede dog på, at han sandsynligvis ikke ville veje så meget.

Foto: Facebook

Cary var planlagt til at skulle føde drengen via kejsersnit den 5. oktober, men tingene tog fart ved hendes kontrol dagen før, da hendes vand pludselig gik.

"Mit vand gik, da jeg stod på vægten og blev vejet, så mit planlagt kejsersnit blev flyttet en dag frem," sagde hun.

Foto: Facebook

Ifølge Cary endte hendes søn med at blive en berømthed på hospitalet, da han var et stort samtaleemne blandt læger og sygeplejersker.

"Finnley var en lille berømthed på hospitalet. Sygeplejersker og læger talte uafbrudt om ham. Han er også ret stor, da han måler 60 cm," sagde Cary også.

"Da de trak ham ud, sagde de: 'Åh Gud, han er enorm'. Alle flippede ud, og sagde: 'Jeg har aldrig set en baby, der er så stor. Jeg kan ikke tro det'. Han er så perfekt og rund på alle måder. Han er helt min lille honningbjørn."

Foto: Facebook

Familien var nødt til at skynde sig ud, for at købe nyt babytøj, da alt de havde købt, var for småt. De var nemlig nødt til at købe tøj i størrelse seks til ni måneder.

"Alt, hvad vi havde, var alt for småt," sagde Cary til Fox News.

Læs også

‘Årgang 0’-stjerner overrasker: Her vender de tilbage

Cary og Tim var i forvejen forældre til to drenge, 10-årige Devlen og 2-årige Everett, der også begge blev født via kejsersnit, men dog ikke med samme vægt som deres lillebror. De vejede hhv. 3,7 kg og 5 kg ved fødslen.

Foto: Facebook