Familie jagtes af besat Disney-dukke

Foto: Shutterstock.com

Dukken, der forestiller Dronning Elsa fra Disney-filmen Frost både taler og synger selvom den er slukket, og så vender den altid tilbage til familien.

Familien der bor i Texas, USA, gav dukken som julegave til deres datter i 2013. Siden dengang har den skræmt dem fra vid og sans.

”I to år sang den på engelsk” fortæller Emily Madonia, der er mor til dukkens ejer til click2houston.com. Dukkens sang var i sig selv ikke et problem, det var nemlig meningen, at den skulle synge ”Let it go” når man trykkede på dens halskæde.

Læs også

11-årig pige fødte i familiens badekar: Nu ved de hvem faren er

”I 2015 begyndte dukken pludseligt at skifte mellem engelsk og spansk. Der var ingen knap til at skifte mellem de to sprog, det var fuldkommen tilfældigt.”

Taler selv når den er slukket

Hvis de skiftende sprog ikke er underligt nok for dig, har familien ovenikøbet ikke skiftet batteri i dukken de syv år de har ejet den.

Moren fortæller også, at dukken helt tilfældigt begynder at både synge og tale – også selvom den er slukket.

Læs også

Stikpille til veganere: Slagter har ‘opfundet’ kød-gulerødder

Smider dukken i skraldespanden

Forståeligt nok blev familien til sidst så skræmte, at de besluttede sig for at smide Disney-dronningen i skraldespanden, men et par uger senere var den vendt tilbage til hjemmet.

”Børnene insisterer på, at de ikke har taget den ud af skraldespanden. Jeg tror på dem, fordi de ikke ville have gravet i den store skraldespand udenfor.” forklarer Emily.

Dukken blev fundet i en træbænk, som familien havde i køkkenet. Og nu talte den udelukkende spansk.

I skraldespanden - igen

Elsa-dukken blev nu endnu engang smidt i skraldespanden. Familien tog dog ekstra forholdsregler.

Først har de pakket dukken i sin egen skraldepose, for derefter at putte den i en større skraldepose sammen med andet skrald og så smide hele molevitten i skraldespanden – vel at mærke på den dag, hvor skraldespanden blev tømt.

Efter at være kommet af med dukken tog familien på en lille ferie. Men under ferien kommer familiens datter, Aurélia med en underlig information.

”I dag fortæller Aurélia så: mor jeg så Elsa dukken i baghaven her forleden

Da familien vender hjem igen, finder de ganske rigtigt dukken i baghaven. Emily sig er, at hun er sikker på, at det er den samme dukke, fordi datteren har lavet mærker på den.

”De fleste logisk tænkende mennesker tror det er en joke, men jeg forstår ikke hvordan det kan lade sig gøre – specielt ikke når den blev kørt væk af skraldemanden.” siger hun.

Sender dukken til en ven

I et sidste håb om, at slippe af med dukken har de sendt den hjemsøgte dukke til en ven af familien. Dukken blev sendt afsted uden en returadresse og er kommet frem til vennen.

”Min ven Chris Hogan har modtaget dukken. Han bor 2400 kilometer fra os. Jeg har bedt ham tjekke om det er den samme dukke, ved at kigge efter mærkerne min datter lavede.” sig er hun og fortsætter: ”Ja, jeg ved godt jeg opføre mig lidt paranoidt.”

Læs også

Bizar hændelse i Føtex: Kvinde forsøgte at sluge en plastikpose

 

 

Dagens Gossip