Familieferie endte i hjerteskærende tragedie: 5-årig dreng mistede livet på tragisk vis

Skrevet af Kamille Isaksen

27/11/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
Denne frygtelige hændelse har efterladt familien "fuldkommen ødelagt".

Dagens topnyheder

En hjerteskærende hændelse ramte en familie fra Birmingham under deres ferie i Egypten, hvor en femårig dreng på tragisk vis druknede i hotellets pool.

Kelan Logan-Derench fra Sutton Coldfield i Birmingham faldt i poolen den 24. november, kun en dag efter at han var ankommet til Egypten sammen med sin mor, storesøster og bedstemor. 

Denne frygtelige hændelse har efterladt familien "fuldkommen ødelagt".

Det skriver The Mirror

Ifølge familien blev den lille dreng beskrevet som en livlig og glad knægt. Kelan havde en ældre søster og skulle selv have været storebror til februar.

En GoFundMe-kampagne, oprettet af en veninde til Kelans mor, har indtil videre indsamlet omkring 12.000 pund til støtte for familien.

Opslaget på GoFundMe beskriver den rystende hændelse: "Femårige Kelan Logan-Derench fra Sutton Coldfield tog på sin første udenlandsrejse til Egypten den 24/11-2023 sammen med sin mor, storesøster og bedstemor. Men på hjerteskærende vis mistede han dagen efter livet i en tragisk ulykke, da han faldt i svømmepoolen. Intet kunne gøres for at redde ham, og han mistede livet."

Denne tragedie har kastet et tungt slør af sorg over familien og efterlader dem i en ubeskrivelig smerte efter tabet af deres elskede femårige Kelan under det, der skulle have været en glad og mindeværdig familieferie.