Fangede svigermor i gang med at amme på skjult kamera

Foto: Shutterstock

Kvinden er meget sur over, at hendes steddatter fangede hende i færd med at amme, da hun tjekkede et kamera.

Giselle og Hugh arbejder begge meget, hvilket har gjort det svært for dem at passe deres baby på to måneder. 

De har dog heldigvis Giselles stedmor, der kan træde til, når der er brug for det, og hun passer dermed den lille dreng og endda uden at tage betaling for det.

Læs også

Prins Philip har bedt Charles besøge ham ved sin seng på hospitalet

Der er dog sket noget, der har fået Giselle til at føle, at man aldrig skulle have givet hende lov til at passe sin søn.

Det skriver news.com.au. 

"Jeg er meget rystet over, at hun kunne finde på at gøre det. Jeg har ikke lyst til at se hende igen, og hun skal ikke nærme sig min søn igen," skriver hun på Reddit, hvorefter hun tilføjer:

"Hun skal ikke passe min søn længere. Det kan godt være, det betyder, at jeg skal betale for en børnepasser, og at jeg tager noget fra min stedmor, som hun umiddelbart holder af, men det er jeg ligeglad med." 

Hvad er det dog helt præcist, Susan har gjort? 

Giselle begyndte at modtage beskeder fra Susan. Hun skrev, at han græd meget, hvorfor hun overvejede, om hun bare skulle lade ham sove i hendes arme. 

"Jeg ville bare lige tjekke, at han havde det godt. Jeg valgte derfor at tjekke vores kamera, hvor jeg kunne se, at hun havde trøjen oppe og ammede min søn. Jeg blev så chokeret, at jeg ringede til hende med det samme, men hun tog ikke sin telefon, så jeg så hjælpeløst til, mens hun ammede min søn." 

"Han fik dog heldigvis ikke noget mælk ud af det." 

Hun valgte i stedet at ringe til Hugh, som heldigvis fik fat i Susan. Hun kunne dog ikke forstå, hvorfor de mente, at der var et problem. Hun mente, at det ville være en god måde at få ham til at slappe af på. 

"Susan blev sur over, at jeg havde tjekket vores kamera, og hun sagde til Hugh, at jeg havde krænket hendes privatliv."

Giselle og Susan snakker ikke længere sammen, og Giselle er overbevist om, at det ville være bedst, hvis de blot fandt en anden til at passe deres søn. 

"Jeg fortalte Susan, at jeg ikke ville have, at hun skulle passe min søn længere. Hun gik helt amok og sagde, at hun blot prøvede at få ham til at slappe af. Hugh fortstår heldigvis, hvorfor jeg er sur, men han ønsker, at vi skal give hende en ny chance, da han heller ikke gider at kaste penge efter en, der skal passe ham."

Læs også

Gordon Ramsay har fået trist diganose

 

Dagens Gossip