Far dræbt af søn under zoom-møde med 20 personer

Foto:Shutterstock

Zoom-møder er blevet vældig populære under coronakrisen. For en 72-årig mand fra staten New York i USA endte et zoom-møde dog fatalt.

Det var under et zoom-møde med 20 andre personer, at den 72-årige mand blev stukket til døde af sin egen søn. Det fortæller politiet ifølge BBC.

Den 72-årige Dwight Powers skulle have haft en aften i selskab med 20 deltager til et zoommøde, men lpudselig blev han angrebet af sin 32-årige søn, Thomas Scully-Powers, som derefter sprang ud af et vindue og flygtede ind til landsbyen Amityville på Long Island.

Læs også

Netflix gør det som fitnesscentre burde: Du kan spare mange penge

Chatgæsterne så, hvad der skete og kontaktede politiet, hvorefter den 32-årige søn kunne anholdes bare en time efter angrebet. Hvad motivet til angrebet var, er stadig uklart. 

Thomas Scully-Powers er efterfølgende blevet tiltalt for mord, og det bliver ikke problematisk at finde vidner. 

I en officiel udtalelse fra politiet i Suffolk County, meldes det ud, at der kommer yderligere oplysninger, når den mistænkte er blevet behandlet for en række mindre skader og herefter bliver udskrevet fra hospitalet.

Politiet har udtalt, at de blev kontaktet vedrørende hændelsen torsdag eftermiddag, da flere af chattens deltagere bemærkede, at Dwight Powers bukkede sammen. Det tog dog noget tid for dem at finde frem til det hus, som Dwight Powers boede i, da ingen af de 20 deltagere under zoom-mødet tilsyneladende vidste, hvor Dwight Powers boede.

Det er endnu uklart, hvilket formål zoom-mødet havde, men flere af deltagerne har ifølge politiet set så meget af forbrydelsen, at de kan indkaldes som vidner. 

Læs også

Kvinde truede Rasmus Paludan i en Facebook-kommentar: Nu kan hun ryge i fængsel

 

 

 

Dagens Gossip