Far forlangte skilsmisse da han så sin nyfødte datter

04/06/2023 14:01

Henrik R

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det der skulle have været et lykkeligt øjeblik, blev i stedet en tragisk affære.

Mest læste i dag

Det er et magisk øjeblik, når forældre møder deres nyfødte baby første gang.

Det skulle det også have været for ‘Megan’ og ‘Jim’, men sådan blev virkeligheden ikke, skriver Kidspot.com. 

Episoden har moren, der kalder sig Megan på mediet Reddit, valgt at dele for at få andre folks holdninger til den tragiske situation. 

"Det er ikke mit barn"

Da Jim så sin nyfødte datter, troede han ikke på, at han var faren. Den lille pige var nemlig mørk i huden, og derfor kunne han ikke være faren, var hans klare overbevisning. Han begyndte at råbe af Megan og beskyldte hende for at have været utro. Han forlangte en skilsmisse. 

“Han forlod hospitalet med det samme. Han fortalte alle på begge sider af familien, hvad der var sket, og han lavede også opslag om det på sociale medier. Folk begyndte at ringe mig op og var sure og kaldte mig rigtig grimme ting,” skriver Megan på Reddit. Men det skulle vise sig at blive værre endnu.

Smidt på gaden

Da Megan og den lille pige var klar til at komme hjem, nægtede Jim at køre dem. Derudover havde han også smidt alle Megans ting ud på gaden, og han havde skiftet låsen i døren. 

Megan fik trøst og hjælp af sin egen familie, som var de eneste, der troede på hende. Hun stod fast på, at hun ikke havde været sammen med andre end Jim. 

Der gik måneder før Jim endelig indvilligede i at få taget en faderskabstest.

“Han var 100 procent faren. Der var ingen, der troede på resultatet, og testen blev taget igen. Jim var faren,” skriver Megan. 

Det var først, da Jims fætter fik foretaget en gentest, at folk blev overbevist om Megans uskyld. Testen afslørede, at familien havde 30 procent afrikansk herkomst - hvilket fik Jims oldemor til at tilstå, at hun faktisk havde haft en affære med en afroamerikansk mand.

Undskyld, undskyld, undskyld

Så snart Jim fandt ud af forklaringen på sin datters mørkere hud, kontaktede han Megan og undskyldte for hans opførsel. Men der var det for sent. 

Selvom hun satte pris på hans undskyldning, så havde hun gået igennem seks lange måneder med smerter og lidelser takket være ham.

”Skaden er sket. Jeg kan ikke fjerne alle de forfærdelige ting, han har sagt og gjort. Ikke kun mod mig, men også mod mit barn. Jim kom med nogle meget racistiske bemærkninger - ting, som jeg troede, han aldrig ville sige. Hvad vil Jim og hans familie sige eller gøre næste gang de bliver gale? Hvordan vil de behandle vores datter, når hun gør noget, der ikke passer dem?,” spurgte hun fortvivlet på Reddit. 

“Er det mig, der er en idiot?”

Megan fortalte Jim, at hun havde brug for tid til at tænke over tingene. Det accepterede han. 

Han bad om at få lov til at se datteren, hvilket Megan ikke kunne sige nej til, selvom hun var ‘fysisk bange for at aflevere hende til ham.”

Jim blev ved med at undskylde og bad Megan om at komme tilbage. 

”Han spurgte mig, om jeg stadig elskede ham, og jeg indrømmede, at han havde vist mig sine værste sider, og jeg ved ikke, om jeg kan leve med det.”

”Min søster har foreslået, at vi skal prøve at gå i parterapi, men jeg har ikke lyst til at skulle arbejde for at ordne noget, som jeg ikke ødelagde,” skriver Megan på Reddit og spørger:

Jeg har aldrig været utro og jeg har været 100 procent uskyldig i det hele. Så er jeg en idiot, når jeg ikke har lyst til give Jim en til chance?"

Med over 350 kommentarer på Reddit er der ingen tvivl om, at brugerne inde på det online medie synes, at Megan er i sin gode ret til at forlade Jim - hun behøver ikke terapi eller andre gode råd. Det forhold er dødt. 

Hvad synes du? Burde hun se igennem Jims opførsel og give forholdet endnu en chance?