Far med handicappet søn rakte ud med bøn: Pubejer hyldes for sit hjertevarmende svar

Foto: Privat

En pubejer har med sin besked til en handicappet drengs far vundet mange fans på nettet.

Steph Tate sagde, at hendes hjerte var blevet "knust", da drengens far spurgte hende, om hans søn måtte spise på pubben i Sheffield.

Faderen, hvis søn er handicappet, var bekymret for, at de ville blive smidt ud fra The Barrel Chapeltown, hvis hans søn lavede høje lyde eller viftede med armene i luften.

Læs også

66-årig pensionist gik så meget til den i sengen, at han mistede hukommelsen

Tate fortæller, at hun blev rørt over hans bøn, hvorfor hun i stedet for at afvise ham, besluttede at han skulle have en fantastisk aften.

"Det er bare virkelig trist, at nogen i denne tid føler, at de er nødt til at spørge om sådan noget," fortæller Tate til Sun Online og tilføjer:

"Hans ansigtsudtryk knuste bare mit hjerte."

Foto: Privat

Hun udtaler, at hun i første omgang var blevet forvirret af faderens anmodningen, mandag den 25. juni.

"Jeg stod bag baren. En mand kom hen til mig og spurgte, om hans søn kunne komme ind på min pub, og jeg kunne kun tænke: Hvorfor skulle han ikke kunne komme ind?"

"Han fortalte, at de for få uger siden havde været et andet sted, og at folk havde fremsat kommentarer."

"Jeg sagde, at de selvfølgelig var meget velkomne her, fordi alle er velkomne, og enhver, der kommer med en kommentar, vil jeg smide ud."

Tate delte historien i et opslag på Facebook, der fik mere end 1.500 reaktioner og blev delt mere end næsten 750 gange.

Foto: Facebook

"Hvis du er bange for at tage dit handicappede barn eller din handicappede ven med ud i det offentlige rum, fordi I er bange for, at folk kommer med kommentarer, skal du ikke være bekymret - du er velkommen på min pub."

"Hvis jeg hører om nogen, der kommer med negative kommentarer eller er respektløse, bliver de bedt om at forlade stedet."

Folk var hurtige til at efterlade kommentarer til opslaget for at støtte værtindehaverens budskab.

"Hjertevarmende. Jeg ville ønske, at flere mennesker ville følge dit eksempel og anvende dette," skriver Wendy Houghton.

"Hvorfor føler folk behov for at være sådan? Hvad er det for en verden, vi er ved at blive? Det er ret skræmmende, når man læser og ser ting som dette, det er det virkelig," skriver Ian Lomas.

Læs også

Bilist blev træt af elendig parkering: så tog han sagen i egen hånd

 

Dagens Gossip