Far sov med sin lille baby på maven: Nu har han mistet sin søn for altid

Foto: Shutterstock.com

En far lod sin lille søn sove på maven af ham, og det endte med at koste ham sin søn for altid.

På det seneste har der været en populær trend blandt mandlige berømtheder, der har medført, at mange har delt billeder af sig selv med deres babyer sovende på eller maven brystet.

I nogle tilfælde viser billedet, at den udmattede far også er faldet i søvn. Det er et idyllisk billede, som trætte forældre verden over kan relatere til.

Læs også

Kari var lige ved at falde for p-bøde-trick

Ifølge Dr. Sam Hanke, der er pædiatrisk kardiolog, er det nærmest blevet en forældretradition i den digitale tidsalder.

Og selvom mange synes, at det er sødt, ønsker han, at det får sin ende, efter han selv blev ramt af en tragedie. I 2010 tilbød han sin kone en pause, og endte med at falde i søvn med sin lille søn liggende på sig. Det skriver Daily Mirror.

"Jeg satte mig bare på sofaen for at se noget fjernsyn, og han sad nærmest på mit bryst. Vi hang bare ud og faldt i søvn," sagde han til fatherly, og fortsatte:

"Et par timer senere vågnede jeg, og Charlie var væk."

Charlie havde på tragisk vis mistet livet til SIDS, som er en dødsårsag, der hvert år tager livet af 300 små babyer i Storbritannien. Det er det, der er kendt som vuggedød her i Danmark.

Et år efter Charlies død, besluttede Sam sammen med sine kone at etablere 'Charlie's Kids', der er en organisation, der har til formål at hjælpe med at uddanne og støtte forældre i at træffe de bedste valg for deres babys søvn.

I et håb om at øge bevidstheden om, hvorvidt dit sovende spædbarn kan sove på dig, siger Sam Hanke: "Wow, det barn er i et usikkert søvnmiljø. Vi håber, at det bliver mere og mere anerkendt."

Der er mange forældre, der vil argumentere for, at dette måske er den eneste måde, hvorpå de kan få deres baby til at falde til ro. 

Ifølge Yvonne Aamos fra den australske organisation for babysikkerhed Red Nose, er det helt fint, men når først babyen sover, er det vigtigt, at man forsøger at lægge babyen i vuggen.

Læs også

Buschaufføren Peter kiggede i bakspejlet: Så hakkede han speederen i bund

 

 

Dagens Gossip