Far udsætter søn for livsfare for det ‘perfekte’ billede

Foto: Youtube.com

Det giver et sug i maven, når man ser de chokerende optagelser af en far, der holder sin søn i hænderne og lader den lille dreng hænge ud over en bjergskrænt. Alt sammen for at tage et billede af sønnen.

Ind imellem hører man forfærdelige og tragiske historier om feriefotos, der ender rent galt.

Men i dette tilfælde må det siges at være decideret dumt og tankeløst. Heldigvis endte situationen ikke med en tragedie.

Læs også

Krav om mundbind i populær forlystelsespark skaber vrede blandt gæsterne

Klippet viser en mand, der formodes at være faren, holde et lille barn ud over kanten ved en bjergvej, mens en anden mand tager billeder af drengen. Situationen blev optaget af en flok turister, der også besøgte bjergstien kendt som Hongjing Road i Beijing.

Efter klippet gik viralt i weekenden og er blevet vist mere end 13 millioner gange, er manden blevet kritiseret og svinet til på diverse sociale medier. Det skriver Ladbible.com. 

 

Sønnen tager det roligt

Stedet, hvor optagelserne fandt sted, kaldes 'Devil's Road', da der er 18 meget skarpe hårnålesving. Trods den farlige situation virker sønnen upåvirket. Optagelserne viser, at faren holder sønnen i hænderne og lader drengen hænge ud over klippen. Mens faren holder fast, tager en anden mand, som også formodes at være et familiemedlem, billeder af drengen. 

Selvom der er masser af andre turister, der overværer situationen, er der ingen, der griber ind. Hvorvidt politiet efterforsker sagen eller anklager manden for at have udsat den lille dreng for fare, vides ikke.

Læs også

Mand nægtede at besvare opkald i en måned. Da han endelig gjorde det, ændrede det hans liv

 

 

 

Dagens Gossip