FIFA gør det igen: Forlanger ændringer ved endnu en VM-trøje

Foto: Shutterstock

FIFA har bandlyst Belgium fra at bruge deres farverige opvarmnings trøje til VM i Qatar, men det er ikke kun deres opvarmnings trøje, som FIFA har et problem med.

Som de fleste nok har lagt mærke til, at det er et meget kontroversielt VM, som lige nu er i gang. Som blandt andet, også har tvunget Danmark til ændringer. 

Belgiens VM-kampagne begynder mod Canada på onsdag, mens Roberto Martinez' hold også skal spille mod Marokko og Kroatien i gruppe F.

Læs også

Han er sønderknust, da hjemløs kvinde indrømmer, hvad hendes madpenge går til at købe hver dag

Men få dage før deres turnering starter, har Belgien været tvunget til at foretage nogle ændringer i sidste øjeblik, på deres trøjer.

Planen var, at kaptajn Eden Hazard skulle have OneLove anførerbindet på, indtil FIFA mandag, sagde, at han ville gult kort hvis man gjorde det. Det har også gjort, at vores egen Simon Kjær, Harry Kane og Virgil van Dijk, og andre anførerer har valgt at droppe det.

Grunden til ændringen, skyldes at Belgiens trøje er inspireret af Tomorrowland, som er Belgiens største festival, som sigter efter at promovere mangfoldighed, lighed og inkludering.

Det belgiske landsholds talsmand, Stefan Van Loock, fortæller at FIFA vil have ændringen på trøjen, da de mener det er promovering af Tomorrowland.

Men det er ikke kun på opvarmnings trøjen, at Belgiens trøjer har noget med Tomorrowland. På deres udebanetrøjer mener FIFA, at logoet i nakken, også er en reference til Tomorrowland. 

Belgiens landshold, kan dog ikke nå at ændre trøjerne, så de er nødsaget til, at sætte en slags tape henover det, på trods af, at logoet sidder på indersiden af kraven. Det skriver Metro.

Læs også

Advarer: Det kan tage livet af millioner

 

 

Dagens Gossip