Fik anmeldelse om offentlig uorden: Så gør betjenten noget, som får alle til at juble og klappe

Skrevet af Mathias Madsen

28/07/2022
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En norsk betjent tacklede en støjklage på en så overraskende og opfindsom måde, at videoen af det er blevet set næsten 10 millioner gange og har fået mere end én million 'likes' på kun seks dage.

Dagens topnyheder

Om sommeren er især skandinavere gode til at bevæge sig udenfor og nyde det gode vejr. 

Det betyder, at caféer, gader og parker i Danmark, Norge og Sverige ofte er fyldt med folk, når de lune sommeraftener løber af stablen og forleden i Norge var ingen undtagelse.

Her blev en ukendt borger dog træt af larmen fra et band, som optrådte med musik på torvet, og det fik vedkommende til at ringe til politiet og klage over støjen, men det gik formentlig ikke, som anmelderen havde håbet. 

Det kan man se i en video, som TikTok-kanalen @politivest, der er én af Norges officielle politi-profiler på de sociale medier med 540.000 følgere, har delt på deres kanal. 

Her kan man nemlig se, hvordan to betjente godt nok rykkede ud til anmeldelsen om "offentlig uorden," men ikke gjorde særlig meget ved 'støjen' - tværtimod. 

"Norsk politi der reagerer på anmeldelse om offentlig uorden," står der i videoen, som du kan se herunder (artiklen fortsætter under videoen):

Fremfor at stoppe musikken vælger den mandlige betjent at hive mikrofonen til sig og begynde at synge Josh Turners kæmpe hit 'Your Man', som du kan høre original versionen af nederst i artiklen. 

Herunder kommer dog først den fulde video af politimandens version:

Den korte video er blevet set næsten 10 millioner gange og har fået mere end én million 'likes' på under én uge, og den lange video slutter af med jubel og klapsalver fra de tilstedeværende.