Fire små børn omkommet i brand: Blev efterladt alene hjemme

17/12/2021 11:46

Mathias Madsen

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
To sæt tvillinger på henholdsvis tre og fire år var efterladt alene i et hus i Sutton i London, da en brand brød ud og endte med at koste dem alle livet.

Mest læste i dag

Tidligt på aftenen lidt før klokken 19, onsdag, d. 15. december, brød en stor brand ud i et rækkehus i Sutton, London i England. 

Brandfolk og redningspersonale hastede til stedet og kunne berette, at de to sæt tvillingedrenge - fire børn i alt - på henholdsvis tre og fire år af ukendte årsager var efterladt alene i huset, da en voldsom brand pludselig opstod i stueetagen.

Brandmester, Richard Mills, udtalte ifølge The Sun: "Ved vores ankomst var der kun de fire børn, som vi reddede. Jeg kan ikke bekræfte, hvad der skete i forhold til nogen andre personer i bygningen."

Trods voldsomme flammer som hærgede bygningen stormede heltemodige brandmænd ind, og det lykkedes dem at redde samtlige fire børn ud af bygningen. Brandfolkene påbegyndte livsvigtig førstehjælp på de fire små ude på gaden indtil ambulancepersonalet ankom. 

Alle fire børn afgik desværre ved døden på hospitalet trods redningspersonalets ihærdige forsøg på genoplivning.

Branden raserede fra omkring klokken 19 til cirka 20:35, og i alt 60 brandfolk kæmpede for at tæmme de store flammer. Det vides endnu ikke hvorfor branden startede, hvorfor børnene var alene i huset, og der er ikke foretaget nogle anholdelser. 

Lederen af Met Police udtalte: "Tankerne fra alle i South Area Command Unit er hos familien og vennerne til de fire små børn, som har lidt et forfærdeligt og tragisk tab i går aftes."

Det tilstedeværende redningspersonale er blevet tilbudt krisehjælp efter den frygtelige hændelse, og en beboer i gaden udtalte at "man kunne lugte branden i luften", og andre beboere berettede desuden om, at gaden var efterspærret fra omkring kl 19:20 og fyldt med blå blink, røg og larm.