Fitness-instruktør slog kæmpe prut foran 800.000 seere

Fitness-træneren Joe Wicks var ikke klar over, at han var live igennem, da han slog en gigantisk prut.

Da coronavirussen i første omgang fik Danmark til at lukke ned, oplevede vi hvordan komikeren Melvin Kakooza fik mange tusinde danskere til at lave morgengymnastik sammen med ham via de sociale medier.

Læs også

Mads Steffensen om ny podcast: Dette bliver anderledes end i Monopolet

Det blev et kæmpe hit, og siden har flere fysiske trænere valgt at livestreame, når de lavede en træningssession, så danskerne hjemme i stuerne kunne følge med.

Det er ikke kun i Danmark, at dette er blevet et fænomen, det er det også i udlandet.

I Storbritannien har den kendte ‘body coach’ Joe Wicks gjort det samme, og i løbet af coronapandemien har han på daglig basis fået mange hundrede tusinde til at træne med, når han gik i gang på Youtube.

Mandag den 11. januar blev dog en dag, som den fysiske træner gerne vil glemme, for da troede kamaeret ikke var gået i gang med at filme endnu, slog han en gigantisk højlydt og lang prut.

En prut der i første omgang blev hørt af 800.000 seere, der gjorde sig klar til at træne med, og en prut der nu er hørt af væsentligt flere, efter det gik viralt.

“Så jeg slog en gigantisk, og ærligtalt den længste prut, jeg nogensinde har slået,” lyder det fra træneren, der slet ikke var klar over, at andre havde hørt det.

Det fandt han først ud af i går, da han så et link til videoen, hvor man kan høre den gigantiske prut.

Videoen er naturligvis lagt på Youtube, og du kan se den lige her (Husk lyd)

 

Læs også

Nu er der flertal: Inger Støjberg skal for rigsretten