Flirtede med en pige på ferien: Kæresten opdagede det på tv

Foto: Shutterstock.com

Man bør altid holde sig i skindet, men særligt hvis man er på TV. Det kunne Zach Carpinello godt lære noget af, da hans udskejelser blev sendt på tv, og kæresten kiggede med.

Der findes sjældent en god grund til at være sin partner utro, og hvis man alligevel ender med at gøre det, så er det dumt at gøre det foran rullende kameraer.

Det var dog alligevel tilfældet for den 24-årige Zack Carpinello, der var kærester med realitystjernen Jenni ‘JWoww’ Farley fra det populære realityprogram, Jersey Shore.

Læs også

Lille dreng chokerer med nøjagtige detaljer om sit tidligere liv: "Jeg var en sort kvinde, men jeg døde"

Jersey Shore blev sendt fra 2009 til 2012, hvor der kom hele seks sæsoner, og selv da programmet blev stoppet, kunne seerne ikke få nok af dem.

I 2018 vendte Jersey Shore derfor tilbage med størstedelen af det gamle cast i en serie, de valgte at kalde Jersey Shore: Family Vacation, og denne serie endte også med at blive et kæmpe hit.

Det kom dog til at koste forholdet for et af de medvirkende par. Jenni ‘JWoww’ Farley så nemlig sin kæreste være meget upassende med en af de andre deltagere, og det gik hun og var uvidende om i fem måneder.

Foto: Her ses JWoww tv. med en anden Jersey Shore-deltager, 'Snookie' Foto: Shutterstock.com

Hun vidste nemlig ikke, at det var sket, før afsnittet altså blev sendt på TV i USA.

“Efter at have set aftenens afsnit (oktober 2018) er jeg meget såret. Jeg føler mig ikke respekteret af en, jeg kalder ven, og af en, hvor vedkommende erklærede sin kærlighed til mig. I fem måneder blev jeg holdt hen. I fem måneder var jeg naiv, blev grint af og blev en del af en historie, der vil hjemsøge mig resten af livet. Mit hjerte gør ondt på så mange niveauer,” skrev hun i et indslag på Instagram, inden hun fortsatte:

“Jeg lærte en ting af aftenens afsnit. Kend altid din værdi. Sænk aldrig din standard,” lød det fra realitystjernen.

I månederne op til programmet blev sendt, virkede alt til at være i skønneste orden mellem 'JWoww og Zack Carpinello. Han erklærede sin kærlighed til hende, og hun udtalte, at hun elskede hans selskab.

Blot en måned senere fandt hun så ud af, hvad han havde lavet i tv-programmet, og så endte det forhold.

Læs også

Mor vugger livløs nyfødt baby og efterlader lægerne i chok, da dette sker