Fodrede hjemløse med gift og filmede deres lidelser

En mand fodrede hjemløse med gift. Nu kan han se frem til en lang fængselsstraf. Foto: Shutterstock

En mand i Californien har forgiftet mindst otte hjemløse med et stof, der er dobbelt så stærkt som peberspray.

Den 38-årige William Robert Cable morede sig tilsyneladende ved at fodre hjemløse med et meget stærkt stof mens han filmede dem.

Flere af de hjemløse fik derefter stærke anfaldslignende symptomer og flere af dem blev efterfølgende indlagt. Myndigheder mener, at den 38-årige mand kan have forgiftet flere end de otte, som myndighederne indtil videre har fundet frem til.

Smurte mad med det aktive stof i peberspray

William Robert Cable blev arresteret den 22. maj og står over for en dom, der kan give ham op til 19 års fængsel, hvis han bliver dømt.

Læs også

Krav: Alle feriepenge skal udbetales

Cable smurte efter alt at dømme madder med en olieagtig substans, der kaldes oleoresin capsicum. Det udvindes fra en plante og er det aktive stof i en peberspray. Det er dobbelt så stærk som den peberspray, der blev brugt af politiet. Herefter gav han maden til de hjemløse, mens han filmede dem

Udnyttet for underholdningens skyld

Distriktsadvokat Todd Spitzer udtalte i forbindelse med sagen, at de hjemløse blev udnyttet fordi de var sårbare.

"De blev udnyttet og forgiftet som en del af en forskruet form for underholdning," sagde Spitzer. ”Deres lidelser blev optaget, så deres angrebsmand kunne se det igen og igen."

William Robert Cable lokkede tilsyneladende flere af de hjemløse med øl, hvis de spiste maden, mens andre fik at vide, at de skulle spise noget mad, der var meget krydret og at det var en del af en madudfordring.

Myndighederne har sat en kaution på 500.000$ og nu venter Cable på sin dom.

Læs også

Advokat vil sende Rasmus Paludan i fængsel

 

 

Dagens Gossip