Første tvillinger skifter køn: 'Vi følte os aldrig som drenge'

Foto: Instagram

Et tvillingepar hyldes som verdens første 'transtvillinger'. De har begge gennemgået en kønsskifteoperation, da de aldrig har identificeret sig som drenge.

Det første tvillingepar, der har gennemført en kønsskifteoperation, da de 'aldrig har identificeret sig som drenge', har udtalt, at det første brusebad som kvinder føltes 'magisk'.

Læs også

11-årig pige finder sine corona-smittede forældre døde

Mayla Phoebe de Rezende og hendes søster Sofia Albuquerck, der begge er 19 år gamle, gennemførte deres operationer med en dags mellemrum. Operationerne blev udført af den samme læge i Brasilien. Det skriver The Sun. 

Tvillingeparret har været under hormonbehandling og blev overvåget af læger i to år forud for selve operationerne, der blev udført den 13. og 14. februar. 

"Vi har altid gjort alt sammen, og vi har for nylig opfyldt vores drøm om at få en kønsskifteoperation og blive de første trans-tvillinger i verden til at gøre," sagde Mayla, der studerer medicin.

Foto: Instagram

Pigerne var naturligvis rigtig glade, da de endelig så deres kvindelige kroppe, efter aldrig at have identificeret sig som drenge.  

"Da jeg så mit mandlige kønsorgan, følte jeg, at det ikke var mit," sagde Mayla, og fulgte op: 

"Jeg har altid identificeret mig med det kvindelige køn. Siden jeg var tre år gammel. Du ved, når man puster til en mælkebøtte og får et ønske? Jeg bad Gud om at gøre mig til en lille pige." 

Men nu er tvillingeparret endelig tilfredse med, hvordan de ser ud. 

"Før jeg blev bedøvet på hospitalet, kunne jeg stadig ikke tro, at min drøm ville blive opfyldt," sagde Mayla, og fortsatte: 

"Da jeg vågnede, kunne jeg ikke tro. Det er noget, der stadig er ved at gå op for mig. Jeg føler ikke længere ubehag, når jeg ligger eller sidder ned. Det er en vidunderlig ting." 

"Mit første brusebad efter at være blevet udskrevet, var magisk."

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Tvillingeparret siges at være kommet sig godt, og led kun mindre ubehag ved proceduren. Og Mayla har allerede delt et billede sig selv iført en bikini 

Tvillingerne blev opmærksomme på muligheden for en kønsskifteoperation, da de var 10 år, da deres ældre søster fortalte om det, og det har været deres mål lige siden. 

Men de forventede dog ikke, at de ville nå dette punkt så hurtigt, da ventelisten for en kønsskifteoperation er lang i Brasilien, og kun én privat klinik udfører operationen i Blumenau, hvor de bor. 

Ivrig efter at se dem lykkelige, solgte deres bedstefar et hus, for at kunne finansiere deres behandling.

Foto: Instagram

"Mit mål er nu at tage eksamen i medicin og købe et andet hus til mine bedsteforældre, som en måde at tilbagebetale deres gestus på," sagde Mayla. 

Og teenageren gjorde det desuden klart, at deres familie har accepteret deres valg. 

"De har altid vidst, at vi har piger," sagde hun, og fulgte op: 

"Jeg er aldrig blevet afvist af min familie. Mine forældres frygt er ikke, at vi er, som vi er, men at andre ville gøre os ondt." 

Tvillingerne, der har en yngre søster, sagde, at de frygter, hvordan samfundet vil reagere, og afslørede, at de er blevet mobbet, da de voksede op. De beskrev desuden deres tid i gymnasiet som 'meget vanskeligt. 

"I gymnasiet kaldte de mig bøsse, de gjorde nar af mig i mine stramme bukser, og de sagde, at jeg ikke kunne hænge ud med pigerne, fordi jeg var grim," sagde Mayla.

Foto: Instagram

"Jeg er stadig bange for, at en eller anden fyr på gaden vil fornærme mig eller slå mig." 

De to piger ser nu frem til fremtiden og har planer om at starte deres egne familie, mens de også arbejder med at hjælpe andre transpersoner i deres lokalområde. 

"Vi ønsker at være mødre, at adoptere vores børn... Og vi vil også hjælpe transpersoner med at kæmpe for deres drømme og ikke give op på dem."

Læs også

Efter dramatisk kidnapning: Nu er der nyt

"Der er mange transkvinder, der giver op, fordi ventelisten er for lang i det offentlige sundhedssystem, og der er kun en privat klinik, der gennemfører proceduren i Blumenau." 

 

Dagens Gossip