Følte sig tvunget til at aflive sin hund: Nu bliver de lagt for had

Foto: Instagram

Nikki Phillippi, der har 1,3 million følgere på YouTube, har for nylig delt en video, hvori hun fortæller, at hendes hund, Bowser, havde snappet ud efter deres 1-årige søn.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Nikki er knust. Hun har haft Bowser ved sin side i næsten 10 år, men efter den snappede ud efter deres søn, valgte man ikke at nogen chancer.

Nikki Phillippi deler regelmæssigt Livsstils- og familievideoer på YouTube og Instagram, men denne gang var det en helt anden video, hun havde delt. 

Det skriver Mirror.

Læs også

Ellen DeGeneres er flyttet ind hos sin veninde Courteney Cox fra 'Venner'

Hun forklarer i videoen, at hunden Bowser, som hun delte med sin kæreste Dan, var en del af deres familie i 10 år, var begyndt at vise aggressive tendenser. 

Dan fortæller om en episode, hvor deres søn, Logan, fik et "lille mærke" som resultat af, at han forsøgte at stjæle Bowsers mad. Det var dog ikke noget slemt, men de var alligevel bekymret for, at det ville ende med at gå galt i fremtiden.

Foto: Instagram

De havde før tænkt, at de ville aflive ham, da han har efterlad flere hunde alvorligt såret. 

Influencerens valg bliver dog mødt af massiv kritik fra hendes fans. 

Det medførte, at hun valgte at deaktivere muligheden for at kommentere i kommentarfeltet til hendes video. Det kunne dog ikke holde folk fra at kommentere på Nikkis opslag på Instagram, hvor hun har delt en række billeder af hende og Bowser. 

"Vi har meget triste nyheder. Jeg er meget taknemmlig for den tid, vi har haft sammen, McTrowsen. Du var en mini-hest, en bjørn, en mus, en dinosaur og Dans bedste ven, men i én," skriver hun i sit opslag på Instagram, hvorefter hun forklarer, hvad der medførte, at man måtte træffe den svære beslutning og få ham aflivet.

Foto: Instagram

"Bowser havde en aggressiv side, som kom frem et par gange i årenes løb. Det gjorde den også, da han bed Logan. Vi fik masser af rådgivning og vi besluttede, at det var tid til, at Bowser måtte sove fredeligt ind. Jeg ved, at mange af jer vil blive chokeret, og det samme er min hjerne." 

Der er dog mange mennesker, der har kommenteret, at de skulle have overvejet andre muligheder, herunder at finde ham et nyt hjem eller ændre hundens opførsel. Der var også mange, der sagde, at det var hendes egen skyld, da hun ikke har trænet Bowser godt nok. 

"Der er nogle hunde, der ikke kan leve med børn, men det betyder ikke, at de ikke har lov til at leve," skriver en. 

"Det værste for mit vedkommende, er, at I har været på photoshoot, inden I fik ham aflivet. Jeg er glad for, at du ikke var så fortvivlet, så du alligevel fik produceret noget indhold," tilføjer en anden. 

Parret har endnu ikke været ude at kommentere på kritikken.

Læs også

16 ting du ALDRIG må sige til din kæreste, mens hun føder