For fem år siden døde John og Susan pludseligt på en ferie i Egypten: Nu afsløres der nye skræmmende detaljer om dødsårsagen

08/11/2023 14:16

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Blue Sky Hotel/Facebook
Foto: Blue Sky Hotel/Facebook
Nu er det godt og vel 5 år siden, at det britiske par begge mistede livet under deres ferie i Egypten, og familien står stadig tilbage med en masse spørgsmål.

Mest læste i dag

Når man hører ordet ferie, forbinder man det oftest med afslapning, hygge og samvær. For parret Susan og John Cooper var deres tur til Egypten dog ikke den idylliske ferie, som de havde planlagt.

Den længe ventede ferie forvandlede sig nemlig til en chokerende tragedie for John og Susan Cooper, som pludseligt blev alvorligt syge og døde på Steigenberger Aqua Magic Hotel i Hurghada, Egypten, tilbage i 2018. 

Nu, fem år efter den tragiske hændelse, søger familien svar og retfærdighed under en høring i Blackburn Town Hall.

Det skriver The Mirror.

Til gårsdagens høring den 7. november delte parrets datter, Kelly Ormerod, et rørende vidnesbyrd om forældrenes pludselige sygdom og død. Hun beskrev sin far som en aktiv sportselsker og sin mor, Susan, der tidligere havde deltaget i en Tough Mudder-konkurrence, som en sund og energisk person.

Den skæbnesvangre dag den 21. august 2018 blev begge pludseligt ramt af alvorlig diarré og opkastning. Deres barnebarn, Molly, delte detaljer om en ubehagelig "gæragtig lugt" på deres værelse efter klimaanlæggets justering dagen før. Hun følte sig syg af lugten og bad om at forlade værelset.

Molly beskrev den skræmmende oplevelse, hvor hendes bedsteforældre pludseligt blev syge og næste morgen fandt datteren Kelly begge forældre i en forfærdelig tilstand, hvor hendes far kollapsede på sengen, mens Susan lå stønnende af smerte.

Desværre blev situationen kaotisk, og selvom lægehjælp blev tilkaldt, gik der lang tid, før de nåede hotelværelset. Trods forsøg på at redde livet på stedet endte John med at dø på hotelværelset, mens Susan blev overført til hospitalet og døde senere samme dag.

På den første dag af den to-dages efterforskningshøring sagde en erklæring fra en tysk turist, at han rapporterede et væggelusangreb i værelset ved siden af ​​Coopers. 

Derudover er der blevet foretaget en ekspertrapport ved en tidligere høring, som antydede, at hverken kulilteforgiftning eller madforgiftning forårsagede parrets død, men citerede mulig eksponering for et "infektiøst biologisk middel eller giftige kemikalier" .

Andre fra feriegruppen udviklede ligeledes maveproblemer, og familien ønsker via undersøgelsen at få afdækket de mystiske omstændigheder omkring det pludselige tab.