Forældre til 3-årig havde dyster mistanke mod barnepige - skjult kamera afslørede sandt mareridt

Ane Sørensen

359 uger siden

|

03/09/2017
Udland
32-årige Lidia Quilligana er nu idømt 15 års fængsel.
32-årige Lidia Quilligana er nu idømt 15 års fængsel.
En 32-årig sydamerikansk barnepige blev i sidste uge dømt for grov mishandling af tre små børn.

Dagens topnyheder

En barnepige er blevet idømt 15 års fængsel for at have mishandlet tre børn, som hun var ansat til at passe i Connecticut i USA.

32-årige sydamerikanske Lidia Quilligana passede en treårig pige og to etårige tvillinger for et amerikansk forældrepar, men efter kort tid gik det helt galt. 

Det skriver flere amerikanske medier, herunder The News-Times.

Da forældrene fattede mistanke til barnepigen, besluttede de at sætte et skjult kamera op i deres hjem. Og det bekræftede deres værste frygt.

Ifølge myndighederne viste optagelserne, hvordan barnepigen holdt den treårige piges hænder og ben mod et brandvarmt komfur. Desuden blev det afsløret, at Lidia Quilligana slog den lille pige og trak hende rundt ved håret.

Den uhyggelige video blev optaget over 10 dage tilbage i marts 2015, og siden blev den 32-årige kvinde anholdt og sigtet for mishandling. Og nu er der altså faldet dom i sagen.

32-årige Lidia Quilligana er nu idømt 15 års fængsel.

- Jeg kan slet ikke begribe, hvad disse børn gik igennem, som ikke blev optaget på video. Jeg kan ikke forestille mig at blive udsat for denne tortur dag efter dag. De var alle små børn, lød det fra børnenes gudmor under retssagen.

Lidia Quilliganas forsvarer Jenn Tunnard fremhævede, at barnepigen selv var blevet mishandlet, da hun var en lille pige:

- Hendes far, som drak meget, hang Lidia og hendes søskende op i benene og slog dem, til de blødte. Lidia Quilligana opdrog børnene på den eneste måde, som hun kender til, siger Jenn Tunnard.

Ifølge forsvareren var Lidia Quilligana ved at få et nervøst sammenbrud i ugerne op til mishandlingen. Hun er selv mor til tre børn, men havde efterladt to af dem i Ecuador, mens det sidste var kommet til skade i en trafikulykke få uger tidligere.

Lidia Quilligana skulle ifølge sin familie være meget presset over at betale for behandlingen af barnet.

Kort før dommen blev afsagt i sidste uge, undskyldte Lidia Quilligana til børnenes familie. 

- Jeg kunne ikke styre mig selv. Tro mig, jeg elskede de børn af hele mit hjerte, lød det fra barnepigen.

- Det er ikke mig, du burde undskylde over for. Du må stå ved det, som du har gjort og afsone din straf. Der er ingen undskyldning for din opførsel, lød det fra børnenes mor i en kort udtalelse under retssagen.

Familie tager hurtigt foto af ubuden gæst i baghaven - nu har tusinder set billedet