Forældre udfordrer 9-årig søn til at klæde sig ud som hotdog på skolefoto

Foto: Craig Arsenault

Mens debatten raser herhjemme omkring redigerede skolebilleder, så er det en anden skolebillede-historie, der er gået viralt i udlandet. Et forældrepar udfordrede nemlig deres søn til iføre sig et hotdog-kostume på sit skolefoto.

I løbet af den seneste uges tid har der været gang i debatten forældre, der beder skolefotografer om at redigere deres børns billeder, så de fremstår ‘pænere’

Det var alt fra bumser, savlpletter, gule tænder, deller m.m. som forældrene gerne ville have redigeret væk fra børnenes skolebilleder, når skolefotografen var forbi for at tage de årlige billeder.

Læs også

Hvor er Melvin? Komiker går viralt med hysterisk sjovt klassefoto

Det fik både almene danskere, kendisser samt politikere til at melde sig ind i debatten, hvor de både uploadede deres egne skolebilleder, samt udtalte sig til medierne om, hvor forkasteligt det var, at forældrene gik ind og fik redigeret billederne.

Læs også

Mor åbner døren til toilettet på sit hotelværelse: Besvimer af skræk, da hun ser, hvem der gemmer sig derude

Det er dog ikke alle steder, at forældrene har de besynderlige krav, og retter vi blikket mod USA - hvor de særligt plejer at skille sig ud med skøre ideer - så er der en far, der er gået i stik den modsatte retning af de danske forældre.

Han opfordrede nemlig sin egen søn ,Jake, til at se så ‘dum’ ud som overhovedet muligt på det kommende skolefoto, og han valgte endda at betale for det.

Craig Arsenault fortalte sin 9-årige søn, at det ville være ‘legendarisk’ hvis han tog sin kommende Halloween-udklædning på til det obligatoriske skolebillede på Biddeford Intermediate School i byen Maine, et billeder der også skal bruges på sønnens ID-kort.

Han lovede sin søn, at han ville få $10 (67 kr), hvis han gjorde det, og sønnen kunne naturligvis ikke afstå muligheden for at tjene et par lette håndøre.

Foto: Craig Arsenault

Man undrer sig måske over, hvor Jakes mor var henne i denne forbindelse, men det viste sig faktisk, at hun var med på ideen. På Facebook skriver faren Craig nemlig følgende:

“Min kone og jeg udfordrede vores søn til at iføre sig et hotdog-kostume til skolebillederne. Skolen lod ham gøre det, og jeg kunne ikke være gladere,” lyder det fra faren

Måtte skrive en seddel til skolen

Hjemmefra vidste Craig og hans kone Kari dog godt, at der var en stor sandsynlighed for, at skolen ikke ville lade Jake gå igennem med sit hotdog-stunt, så de skrev en seddel til skolen, hvor de forklarede situationen.

“Vi er klar over, og okay med Jacob Arsenaults intention om at være iført et hotdog-kostume til skolebillederne, hvis det er muligt,” lød sedlen fra Jakes mor.

Læs også

Skørt: Forældres mærkelig krav afsløres af skolefotografer

Jake gennemførte altså skolebilledet iført sit Hotdog-kostume, og hans far har fortalt til det amerikanske medie USA Today, at hans søn havde den bedste dag i sit liv, og at han elskede alt den opmærksomhed han fik i skolen, men også på internettet, hvor billede af ham iført hotdog-kostume er gået viralt.

I mellemtiden kan vi så rette blikket tilbage til flere forældre i Danmark, der selv beder skolefotografen redigere deres børns billeder, fordi de ikke mener, at de er 'pæne' nok. Flere forældre burde være som Craig og Kari Arsenault.

Læs også

Genialt trick forlænger din telefons batteritid markant - Se hvordan du gør her

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip