Forfærdelig video: Mikes elastik knækkede under frit fald

Foto: Twitter

Mike anede intet uråd, indtil han ramte vandet med hovedet først.

Bungeejumping er blevet et hit blandt adrenalinjagere - det er bare ikke altid, at det ender i succes.

Dette har Mike fra Hong Kong måttet sande, da han, som de fleste frygter midt i adrenalinrusen, lagde sin skæbne i hænderne på en elastik, som knækkede.

Læs også

Hel familie sprang i døden fra balkon: Nu er den skræmmende årsag afsløret

Mikes kammerat fangede det forfærdelige øjeblik, da elastikken knækkede efter seks sekunders frit fald - blot fem meter fra vandets overflade.

Det skriver HK01 ifølge Mothership.

Det medførte, at Mike altså ikke blev bouncet tilbage op i luften, som normalvis ville ske, men i stedet hørte et stort plask, da han ramte vandets overflade. 

Mike havde nemlig lukket øjne under springet og ventede udelukkende på at mærke elastikkens træk. Han havde derfor ingen anelse om, at linen knækkede, før han ramte vandet.

Efter faldet blev Mike reddet op ad vandet, hvorefter han blev hastet til hospitalet. Her blev det bekræftet, at han var hårdt medtaget som følge af faldet.

Hans venstre side, bryst og lunger blev voldsomt beskadiget, og han led efterfølgende af store smerter og svimmelhed.

Værre er det, at faldet har medført, at han ikke længere kan arbejde, hvorfor han nu står uden indkomst. Og i den forbindelse har Mike klaget til operatørerne som blot tilbyder en sølle kompensation.

Som plaster på såret har de nemlig tilbudt at refundere 500 Hongkong Dollar, svarende til 440 kroner, hvilket ikke er i nærheden af at dække et mistet arbejde.

Mike, som var indlagt i hele tre dage, havde dog heldigvis regnet en rejseforsikring inden han drog afsted.

Det betyder, at hospitalssengen blev dækket.

Efter at være vendt tilbage til Hong Kong fik han konstateret en lungeinfektion og en mulig hjernerystelse som følge af slaget mod vandet.

De andre skader på kroppen var overfladiske.

Læs også

Rasmus Brohave i stort karriereskifte: Er selv i chok

.

Dagens Gossip