Forfærdeligt: 23-årig pige lavede Yoga på altanen - Pludselig mistede hun balancen

En 23-årig kvinde mistede balancen, da hun var i færd med at lave yoga på sin altan, og hun faldt derfor 25 meter ned fra sjette etage. På mirakuløs vis overlevede hun.

Yoga siges at være utrolig sundt for både krop og sind, men det afhænger formentlig af, hvor henne man beslutte sig for at lave det. En 23-årig kvinde ved navn Alexa Terrazas fik hvert fald alt andet end afspændte muskler, da hun begav sig ud i en ekstrem form for yoga.

Den unge kvinde lagde sig op på gelænderet på altanen, hvor hun endte med at hænge med hovedet ned af, mens hendes ben balancerede på kanten.

Læs også

Tragisk: Leopard angreb 2-årig dreng i Safari Park

Her poserede hun til et billede, men så gik det pludselig galt. Den unge kvinde mistede balancen og faldt direkte ned fra altanen på sjette etage.

I alt var der 25 meter ned til jorden, og kvinden blev hastet til et lokalt hospital i den mexicanske stat, Nuevo Leon, hvor hun gennemgik en 11 timers lang operation.

Kørestol de næste tre år

På mirakuløs vis endte det med, at Alexa Terrazas overlevede det ekstreme fald, men hun kommer desværre ikke til at gå lige foreløbigt.

Ifølge det lokale medie, El Imparcial, så fortæller lægerne fra hospitalet, at hun nok ikke skal regne med, at hun kommer til at gå de næste tre år. Hun havde nemlig utallige brud på sine ben, og lægerne brugte længe på at rekonstruere dem.

23-årige Alexa er en glad eventyrlysten kvinde. Privatfoto

Mediet fortæller også, at det ikke er første gang, at den unge kvinde har øvet sig i yoga på altanen. Naboer til kvinden har flere gange set hende, hvor hun har forsøgt sig med de farlige udstræk på altanen, der kunne ende med at koste hende livet.

Der blev foretaget en efterforskning på altanen hvor den 23-årige kvinde faldt ned, men der blev ikke fundet nogle strukturelle fejl i bygningen, og dermed vurderes det, at det ‘blot’ var en ulykke af pigen selv.

Pigen er fortsat indlagt på hospitalet, hvor hun er i en kritisk tilstand. Hun fik brud på begge arme og begge ben, ligesom hun også fik store skader på hofte og kranie.

Mens det var mirakuløst, at Alexa Terraza overlevede sit fald på 25 meter, så var det et kæmpe mirakel, at denne kvinde overlevede et fald på 1.500 meter, da hendes faldeskærme ikke foldede sig ud.

Læs også

Kvinde overlevede fald på 1.5 km - Ingen af hendes faldskærme foldede sig ud

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip