Forlod 4-årig datter på gaden: Nægtede at tage hende tilbage igen

En lille pige blev forladt af sin mor. Hun ville ikke tage datteren tilbage. Foto: Shutterstock

Der bliver ikke uddelt nogen pris som årets mor til en portugisisk kvinde, der forlod sin fire-årige datter på gaden. Hun ville slet ikke have hende tilbage, da politiet ville aflevere hende.

Den fire-årige pige blev fundet i byen Loures lidt nord for Lissabon. Her vandrede hun rundt på må og få, og da der ikke var nogle forældre i umiddelbar nærhed blev politiet kontaktet.

Da politiet ankom tog de pigen i midlertidig forvaring.

Læs også

Mand giver dagligt 5000 kvinder orgasmer: Du gætter aldrig hvordan

Betjentene fandt hurtigt frem til moren, der havde forladt sin fire-årige datter alene på gaden. Til politiets overraskelse nægtede moren at tage datteren tilbage, da de ville aflevere hende. Hun udviste tegn på at være enddog særdeles beruset, hvorefter hun blev arresteret.

Moren har dog senere nægtet, at hun overhovedet har forladt sin datter. Hun har hævdet overfor lokale medier, at pigen var hjemme, da moren gik ud for at købe tyggegummi.

Den historie troede politiet dog ikke på, hvorfor moren måtte en tur på stationen. Hun skal nu en tur i retten for at modsætte sig arrestation.

Ny midlertidig forældremyndighed

Hele miseren endte med, at myndighederne nu arbejder på at tildele midlertidig forældremyndighed til en anden end moderen. I teorien skal det ifølge portugisisk lov tildeles til et andet familiemedlem, men det har endnu ikke været muligt for myndighederne.

Indtil videre er pigen blevet overført til undersøgelse på Beatriz Ângelo-hospitalet i byen, hvor hun skal undersøges for mulig mishandling. Ligeledes skal pigen undersøges for covid-19, så hun uden risiko kan overleveres til en kommende institution.

Læs også

Danskerne SKAL have deres penge retur

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip