Forlystelsespark angriber ung kvinde: Du lyver!

Foto: Bailey Breedlove / Facebook

Hun hævdede, at hun blev smidt ud af forlystelsesparken, fordi hun var iført shorts, der blev anset for at være "for korte".

Bailey Breedlove, der er autistisk, var sammen med sin 11-årige datter og sin kæreste, da hændelsen, som senere endte med gå viralt, fandt sted.

Hun sagde, at de blev holdt tilbage af politiet, fordi deres datter havde rullet ned ad en bakke på sine Heelys. Men dette blev ikke skænket én tanke mere, da betjentene hurtigt rettede opmærksomheden mod Baileys shorts. 

Det skriver Mirror.

Du kan læse mere om hændelsen herunder:

Læs også

Kvinde smidt ud af forlystelsespark fordi hendes shorts var for korte

Bailey hævdede, at den ene betjent greb fat i hendes arm og krævede, at hun købte nogle nye shorts, hvis hun ønskede at forblive i forlystelsesparken. 

Familien fik meget af det på film, hvilket Bailey valgte at dele på TikTok, hvorefter klippet endte med at gå viralt. I klippet kan man blandt andet høre, at betjentene kræver at se Baileys ID, mens datterens gråd kan høres i baggrunden.

Foto: tiktok/baileybreedlove970

I og med, at det blev en viral historie, har det naturligvis fået masser af opmærksomhed. Men i kølvandet på dette, er der nu en talsperson fra forlystelsesparken, der er ude at afvise Baileys version af begivenhederne.

Talspersonen fortæller, at betjentene havde reageret på Baileys "voldelige opførsel" og tilføjer, at videoen, der er gået viralt, "ikke skildrer hendes opførsel under episoden". 

"Det er korrekt, at man først valgte at stoppe gæsten, fordi hendes shorts var så korte, at man kunne se en betydelig del af hendes bagdel. Hun blev givet flere muligheder, for at få ændret dette, men hun nægtede. I stedet valgte hun a reagere med bandeord og anstødelig opførsel, herunder at vise endnu mere af sin bagdel," kommer det, ifølge Star-Telegraph, fra forlystelsesparken. 

"Gæsten blev eskorteret ud af parken, efter at hun nægtede at ændre sin uregerlige og offensive opførsel, som hun rettede såvel mod politiet som parkens andre gæster. Videoklippet, som denne gæst har delt på internettet, er ikke fyldestgørende. Videoklippet skildrer ikke hendes opførsel." 

Bailey er efterfølgende kommet med flere anklager. Hun har blandt andet været ude at sige, at forlystelsesparken selv sælger shorts, der er i samme boldgade, som de shorts, hun var iført. Shortsene, der bliver solgt i forlystelsesparken, har dog "Six Flags" stående på bagsiden.

Læs også

Et dyrt show: Elon Musk mister over 20 milliarder dollars efter tv-optræden