Fremmed så kvindes t-shirt under shoppetur: Skriften fik hende til at bryde sammen i gråd

For den gravide Autumn Tolliver Safley, der er 30 uger henne, er denne graviditet helt særlig. Det viser hun ved at bære en helt speciel t-shirt.

Autumn Tolliver Safley har nemlig haft to ufrivillige abort i slutningen 2015 og begyndelsen af ​​2016, og derfor er denne tredje graviditet noget helt særligt. Der skriver TODAY.

Og i anledning af barnet i maven er sund og rask, bar den 30-årige kommende mor en meget speciel t-shirt, da hun for to uger siden var ude at handle i den lokale byggemarked i Arkansas i USA.

For mens hun gik og kiggede på værktøj fik hun øje på en anden kvinde i butikken. Autumn Tolliver Safley blev særligt opmærksom på denne kvinde, fordi hun havde tåre i øjnene og virkede tydeligt bevæget af hendes t-shirt.

Særligt teksten på trøjen "Du kigger på en regnbue ", gjorde stort indtryk på den fremmede kvinde ved navn Courtney Mixon.

Symbolikken med en regnbuen bruges af kvinder til at ære, at de tidligere har mistet et barn ved enten en oprovokeret abort, dødfødsel eller på grund af spædbarns død.

Disse børn kaldes også ”regnbue børn”.

Da Courtney Mixon nærmede sig Autumn Tolliver Safley sagde hun:

- Jeg ved, hvad din skjorte betyder. Min mand og jeg mistede vores baby sidste år , og vi har forsøgt at blive gravide igen.

Læs også

Mors skræmmende billeder af sønnen Oliver går viralt: Tænk dig om, før du kysser en baby

De to kvinder endte med at tale sammen i butikken i et godt stykke tid, hvor det delte deres aborthistorier med hinanden .

Inspireret af Autumn Tolliver Safley skjorte, bad Courtney Mixon bedt om at tage et billede af det.

Billedet lagde Courtney Mixon efterfølgende på Facebook med en følelsesmæssig besked om, hvad det betød for hende at have mødt en anden kvinde, der også havde kæmpet med en spontan abort.

- Jeg fortalte hende, at det er et tabu at tale om aborter, og jeg var stolt af hende for at bære denne t-shirt. Jeg fortalte hende min historie, og hun fortalte mig hendes. Vi krammede og sagde, at vi ville holde hinanden i vores bønner, skriver Courtney Mixon til opslaget, der efterfølgende blevet delt over 34.000 gange.

 

 

Dagens Gossip