Frømand afslører simpelt trick til at komme tidligt op om morgen

Arkivfoto.

Ved hjælp af et simpelt trick, kan du nemmere komme op om morgenen, mener en tidligere amerikansk frømand.

Det er mørkt udenfor, og det bliver sværre og sværre at komme op om morgenen. Hvis du har det som mange andre, så har du mest lyst til at blive under dynen i denne tid og famle efter snooze-knappen, når uret begynder at bippe. 

Heldigvis er der råd for, hvordan du nemmere kan komme op om morgenen. 

En tidligere frømand fra den amerikanske flåedes elitesoldater (Navy Seals) afslører nu, hvordan du med et simpelt trick kan komme ud af dynen, skriver ladbible

Læs også

12 ting du ALDRIG må gøre på din arbejdsplads

Ifølge Jocko Willink, som står op 4:30 hver morgen, handler det om ikke at spilde tiden om morgenen. For hvis du har for god tid, bliver det nemlig kun vanskeligere at komme i gang med dagen. 

- Tænk ikke om morgenen, det er en stor fejl, som mange mennesker begår - de vågner om morgenen og begynder at tænke, fortæller Jacko Williank. 

For at gøre morgenen nemmest for sig selv, begynder Jacko Williank derfor at lave opgavelister til sig selv om aftenen, så han ikke behøver spilde tiden med at tænke over, hvad han skal, og hvad han ikke skal den næste dag. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Jacko Willianks fortæller videre, at i stedet for at tjekke sin telefon som det første om morgenen, styrketræner han hver morgen for at vække både sin krop og sit sind. 

Efter Peters overraskende bøn: Nu svarer Amalie igen

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip