Går til angreb på Meghan Markle: Det er 'latterligt'

Foto: Fd/©francis Dias/Ritzau Scanpix.

Det er ikke pæne ord, der bliver udvekslet mellem 39-årige Meghan Markle og den tidligere 'Good Morning Britain'-vært Piers Morgan.

Piers Morgan har flere gange langet ud efter Meghan Markle, der er gift med prins Harry. 

Læs også

Silas Holst deler glædelig nyhed

Senest talte han lige ud af posen i sit eget tv-show, hvor han gav både Meghan Markle og prins Harry hårde ord med på vejen i kølvandet på deres kontroversielle interview med Oprah Winfrey i marts.

Oprah-interviewet tiltrak flere millioner seere fra hele verden, og hverken Meghan Markle eller prins Harry afholdt sig fra at afsløre sandheder om det britiske kongehus. 

Derudover smed den tidligere 'Suits'-skuespiller også noget af en bombe, da hun under interviewet afslørede, at hun på et tidspunkt havde haft det så mentalt svært, at hun overvejede selvmord. 

Piers Morgan lagde bestemt ikke skjult på, at han ikke troede på hende påstand. Faktisk sagde han ordret til Fox News, at han ikke tror på hendes udtalelser, som han både kaldte for 'hendes livs skuespiloptræden' og 'fuldstændigt latterligt'. 

Det var ikke alle, der tog lige godt imod Piers Morgans udtalelser. Alligevel nægtede han efterfølgende at undskylde, hvilket medførte, at han modtog så mange klager, at han blev fyret fra sit job.

Piers Morgan (Foto: Shutterstock)

Til trods for dette, har han ikke valgt at holde sine kommentarer for sig selv i forbindelse med Meghan Markles afsløring af, at hun den 8. juni udgiver en børnebog. 

Den kommende bog har fået navnet 'The Bench' og er skrevet med inspiration fra hertugindens eget liv. Det er i særdeleshed forholdet mellem hendes mand prins Harry og sønnen Archie, der har givet hende inspiration til bogen. 

Børnebogen er blevet beskrevet som en historie, der 'rørende fanger det udviklende og udvidende forhold mellem fædre og sønner' set gennem en mors øjne. 

Det er særligt denne beskrivelse, som tv-værten Piers Morgan ikke er tilfreds med. Faktisk kalder han det 'latterligt', da Meghan ikke selv har et godt forhold til sin far, som hun ikke har talefod med, siden hun og prins Harry blev gift i maj 2018.

Læs også

Døende fars hjerteskærende brev til ufødt datter: 'Smil hver dag og følg dine drømme'

"Hele forestillingen om, at Meghan Markle uddeler råd til nogen om forholdet mellem fædre og børn, er absolut latterligt taget de forfærdelige forhold i betragtning, som hun og hendes mand har med deres egne fædre," skriver Piers Morgan bl.a. i sin klumme i Daily Mail.