Gavmilde tyve lagde en overraskende gave til Annette

Foto: Shutterstock.com

Af og til hænder det, at indbrudstyve efterlader noget på gerningsstedet. Det er dog sjældent, at de efterlader en gave til vedkommende, de brød ind hos.

Det er ikke mere end en måneds tid siden, at vi kunne skrive om Annalise, der kom hjem til et hus, hvor der havde været indbrud. Tyven havde tilmed lagt en gave til Annalise, men det var bestemt ikke en gave, som hun havde ønsket sig.

Tyven havde nemlig skidt på kvindens gulv, og som om det ikke var nok, så havde indbrudstyven også pyntet sin lort med kiks og Coco Pops fra kvindens skab.

Læs også

Indbrudstyv sked på Annalises gulvtæppe

Heldigvis var det ikke den samme tyv, der havde været på spil, da tyske Annette for nyligt havde haft indbrud i sit kolonihavehus. Det var i stedet et par mere ‘venlige’ af slagsen.

Annette havde ikke været ved sit kolonihavehus i den tyske by Bamberg i en uges tid, men da den 50-årige kvinde lagde vejen forbi, kunne hun se, at der var noget galt.

Døren der var låst med en hængelås, var nemlig blevet brudt op, og da hun trådte ind i huset kunne hun se, at indbrudstyvene havde drukket hendes alkohol.

Efterlod en gave til hende

Det er det tyske medie Bild, der har talt med 50-årige Annette Neumann, og selvom hun var godt knotten over, at der havde været indbrud i hendes kolonihavehus, så lå der alligevel en glædelig gave.

Og det var altså ikke en lort, som i Annalises tilfælde.

Indbrudstyvene havde åbenbart haft dårlig samvittighed, og de havde derfor lagt penge til den 50-årige kvinde. På bordet lå der nemlig en konvolut med 50 euro (375 kr.) og et brev, hvor de både undskyldte og takkede.

“Undskyld for rodet, og tak for drikkevarer og nødder. Næste gang bør du ikke låse døren, for vi kunne ikke finde nøglerne,” lyder det i brevet fra indbrudstyvene.

Selvom tyvene undskyldte for rodet, så var det faktisk begrænset, hvor meget rod de havde efterladt. Det var primært den opbrudte dør, som var ødelagt, ellers havde de ryddet pænt op efter sig selv.

Det tyske medie skriver, at politiet har fundet fingeraftryk på de tomme flasker, og de vil derfor undersøge, om det kan føre dem til gerningsmændene.

Læs også

38-årig far: Håndværkerne har skidt på mit tag

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip