Genskaber ikonisk scene fra julefilm: Kan du genkende hende?

Foto: TikTok

Filmen er en juleklassiker for rigtig mange.

Catherine O’Hara spillede Kate McCallister, Kevins mor, i julefilmene ‘Alene hjemme 1’ og ‘Alene hjemme 2: Glemt i New York’. Filmene er for rigtig mange indbegrebet af jul og december, og selvom de blev indspillet tilbage i 1990 og 1992, så er de stadigvæk et hit. 

Nu har Catherine O’Hara genskabt en af de mest ikoniske scener fra ‘Alene hjemme 2’, og 2020-resultatet er næsten identisk med den oprindelige optagelse. I klippet kan man se hende skrige ‘Kevin!’ og herefter ‘besvime’, som hun gjorde i filmen fra 1992, hvor det går op for hende, at hun har glemt sin 10-årige filmsøn.

Hylder filmene

Catherine O’Hara er ikke den eneste ‘Alene hjemme’-stjerne, der mindes julefilmene næsten 30 år efter. Skuespilleren Macaulay Culkin, som spillede Kevin i filmene, delte en selfie tilbage i oktober, hvor han opfordrede sine følgere til at huske at bære mundbind. Men det var ikke et almindeligt engangsmundbind, han havde på i den anledning. 

Mundbindet havde nemlig et print med det samme skrigende udtryk, som rigtig mange husker fra filmene. Det var folk på Twitter vilde med. På under en time var der mere end 111.000 likes og mere end 17.500 retweets.

Ifølge News er det usikkert, hvorfra Macaulay Culkin har fået mundbindet fra, men eftersigende kan man finde lignende på Amazon, hvis du har lyst til at iføre dig et ‘Alene hjemme’-mundbind. Det er ikke den eneste gang, at han har lavet en reference til filmene. På Twitter skrev han tilbage i august 2019:

“Sådan ser en opdateret udgave af ‘Alene hjemme’ ud.”

På billedet dertil kan man se ham sidde på sin sofa i underbukser, hvor han spiser rester, mens han har en computer i skødet og en Nintendo 64 spillemaskine på gulvet.

 

Læs også

Fynbo gjorde det 'forbudte' - Sikrede ham en fantastisk jul

 

Læs også

Flere indefrosne feriepenge er på vej: Her kan du få dem udbetalt

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip