Gift mor indrømmer, at hun havde sex med to mindreårige drenge på bagsædet af sin bil

Foto: Brooke Lajiness / Facebook

Kvinde havde seksuelt forhold til to mindreårige drenge og risikerer knap 20 års fængsel.

Ægteskabet var tilsyneladende blevet lidt for kedeligt for en gift kvinde fra Michigan. Den 38-årige Brooke Lajiness, indledte i hvert fald et seksuelt forhold til to yngre drenge, der i dag er 14 og 15 år gamle. 

Brooke Lajiness har ifølge DailyMail under en retssag indrømmet, at hun havde gennemført sammenleje med den 14-årige, mens forholdet til den 15-årige omfattede oralsex.

Lajiness, der selv har børn og har været gift med sin mand, David, i 16 år, har også erkendt, at hun har udsat et barn for overgreb ved at sende nøgenbilleder.

De øvrige af de i alt 13 anklagepunkter vil indgå i en forligsaftale, der ifølge anklageren John Vella vil blive udarbejdet i august, og her kan Lajiness altså blive dømt op til i alt 19 år og tre måneders fængsel. 

Brooke Lajiness, her med sin mand, risikerer op til 20 års fængsel, efter hun har erklæret sig skyldig at have samleje og oralsex med to mindreårige drenge. 

Lajiness, der til daglig arbejder i en skønhedssalon, forførte efter sigende den yngste dreng ved at sende ham nøgen-selfies. Taktikken virkede efter hensigten, for det umage par havde ifølge dailymail.uk.com sex 15 gange. De fleste af overgrebene fandt sted på bagsædet af hendes parkerede bil.

Læs også

Ung lærerinde dyrkede dagligt sex med elev: Nu taler hun ud

Lajiness blev dog arresteret, da drengens mor anmeldte forholdet til politiet, der fandt ud af, at sønnen og Lajiness’ affære med al sandsynlighed havde stået på i flere måneder.

Lajiness til venstre på billedet på hendes bryllupsdag, blev anklaget for 13 tilfælde af ulovlig seksuel aktivitet mod en 14 og 15 årig dreng i sin hjemby, Michigan.

Allerede mens drengen gik i, hvad der svarer til 7-8. klasse, havde Lajiness nemlig udvekslet nøgenbilleder med den mindreårige dreng. 

Noget tyder på, at Brooke Lajiness’ egen mand tager konens utroskab og hang til yngre mænd med nogenlunde sindro. I sidste måned skrev Lajiness i hvert fald følgende på Facebook:

Lajiness har indrømmet, at hun gav oralsex på 15 årig dreng.

- Intet i livet er garanteret, så at finde nogen, der kender alle dine fejl og svagheder og stadig synes, du er fantastisk, dét er værd at holde fast i og aldrig tage for givet.

Politiet efterforsker stadig, om andre drenge har været udsat for overgreb fra Lajiness, men hendes advokat udtaler, at der ikke er noget at komme efter.

Imens er Lajiness på fri fod, efter der er blevet betalt 330.000 kroner i kautionssum. Som en del af kautions-aftalen, må hun desuden ikke opholde sig I nærheden af andre børn end sine egne.

Hun må heller ikke bruge computer, være på de sociale medier, drikke alkohol eller tage stoffer. 

 

 

Dagens Gossip