Google nægter at vise netop dette hus på Google Maps: Årsagen er decideret væmmelig

Skrevet af Mathias Busekist

5 uger siden

|

16/04/2024
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Google har truffet en beslutning som langt de fleste af os respekterer.

Dagens topnyheder

Google Maps er som bekendt et helt fantastisk redskab, du kan bruge til at udforske verden, men i sikkerheden af dit eget hjem.

Det er bare ikke alt, man får lov til at se.

På Google Maps har man blandt andet været nødt til at sløre ét særligt hus, og årsagen er helt igennem hjerteskærende, skriver LadBIBLE.

Mens Google oftest nøjes med at sløre folks ansigter i deres Street View-funktion, så er huse samt offentlige bygninger som oftest - i hvert fald inden for rimelighedens grænser - til frit skue.

På en tilsyneladende helt almindelig forstadsgade i Ohio, USA, har man dog været nødt til at lave en undtagelse.

Tager man et kig på 2208 Seymour Avenue i Cleveland, vil bemærke, at billederne fra 2009 er blevet sløret af Google, så man slet ikke kan se huset, uanset hvor langt man zoomer ind.

Det skyldes, at det var indenfor disse vægge, at Ariel Castro, en mand fra allernederste hylde, udførte sine forfærdelige forbrydelser.

Mellem 2002 og 2004 bortførte Castro tre kvinder - Amanda Berry, Gina DeJesus og Michelle Knight - og holdt dem indespærret i sit hjem i et årti.

Castro bortførte først den 21-årige Michelle i august 2002, da hun var på vej hjem fra sin kusines hus, efterfulgt af Amanda, som blev kidnappet på vej hjem fra en Burger King-restaurant i april 2003.

Hun ville mod sin vilje blive mor til Castros barn tre år senere.

Hans sidste offer var 14-årige Gina, som havde taget imod et lift hjem fra Castro, fordi hun var veninde med en af hans døtre og derfor ikke tænkte, at hun var i fare.

Kvinderne blev regelmæssigt misbrugt af Castro, mens de var i fangenskab, og de blev udsat for en række mentale, fysiske og seksuelle overgreb.

Men i 2013, så de muligheden for at flygte. De var alene i huset, hvilket gjorde det muligt for Amanda at fange en af Castros naboers opmærksomhed.

Efter kvindernes redning afslørede myndighederne, at huset med fire soveværelser var blevet forvandlet et hus fra det værste mareridt, man kan forestille sig.

Politiet fandt blandt andet kæder og tape, som kvinderne blev fastholdt med, samt en spand, som de alle tre måtte bruge som toilet.

Castro blev senere idømt 1.000 års fængsel efter at have erklæret sig skyldig i 937 tilfælde af kidnapning og voldtægt.

Han døde ved selvmord en måned efter domsafsigelsen.