Gordon gjorde vammelt fund i grillkylling fra Aldi

Foto: Facebook/Gordon Duncan

Gordon Duncan fik sig noget af en overraskelse, da han skar den færdigstegte grillkylling fra supermarkedet Aldi op.

En lækker grillkylling er en favorit hos mange. Men det er nok de færreste, der får lyst til kylling, når de ser billeder længere nede i denne artikel.

Gordon Duncan fra byen Aberdeen i Skotland har nemlig delt billeder af en grillkylling, han købte i Aldi, på sin Facebook. Det skriver Ladbible.com.

‘Frisk kylling uden indmad’

Aldi reklamerede med, at den udvalgte kylling skulle være en ‘stor frisk kylling uden indmad. Opdrættet til højeste standard fra gårde, vi kender og har tillid til.’ Men det stemte absolut ikke overens med Gordons oplevelse.

Billederne, som Gordon lagde op på sin Facebook,viser den stegte grillkylling skåret op, og her er det tydeligt, at der er noget, der er blevet overset fra producentens side. 

Rystet over oplevelsen

Det ligner orm, men det er altså ‘bare’ indmad, som der er glemt i kyllingen. Men Gordon Duncan er rystet over oplevelsen, som han også delte i forbindelse med billederne på Facebook.

Foto: Facebook/Gordon Duncan

“Jeg er fuldstændig oprørt over, hvad jeg fandt inde i denne Aldi-kylling, efter at jeg stegte den. Tarmene osv. er stadigvæk indeni! Jeg handler aldrig hos Aldi igen”

Der er mange, der støtter op om Gordons holdning, men der er også Facebook-brugere, der mener, at han skal slappe af.

"Hvis du spiser kød, så kommer det normaltvis fra et dyr med organer, den kylling er stadigvæk i fin stand,” kommenterer en person, hvorefter en anden stemmer i:

“Det viser bare, at den er frisk. Jeg ville være chokeret, hvis der var noget indeni, du ikke ville forvente at finde i en kylling. Det der er bare indmad.”

Foto: Facebook/Gordon Duncan

Hvad synes du? Overreagerer Gordon? Eller synes du også, at det er klamt?

 

Dagens Gossip