Gravid mor bryder sammen: Få timer før væltede beskederne ind

Foto: TikTok

Hun havde glædet sig i evigheder, men ingen af de 17 inviterede valgte at dukke op.

En gravid mor havde længe set frem til sit babyshower, hvor hun skulle forkæles af sine veninder, og hvor det hele skulle handle om hende og hendes kommende barn.

Desværre for moren så viste ingen af veninderne at være der for hende, da de alle valgte at melde afbud. Det efterlod den gravide mor mutters alene, lige med undtagelse af den ene veninde, der have stået for at arrangere festen.

De 17 gæster havde ellers alle takket ja til at dukke op, men få timer før selve babyshoweret, begyndte afbuddene at vælte ind. Det fortæller veninden der stod for at afholde festen på sin TikTok-profil.

Kvinden der på det sociale medie kalder sig Spins.in.Circles har delt en video, hvor hun fortæller om det hjerteskærende forræderi fra de andre veninder.

Klippet er allerede blevet vist mere end 770.000 gange, og det viser den kommende mor, der var våd af gråd.

Til videoen havde veninden skrevet: "Folk kan være iskolde - Hun fortjener så meget mere end dette,"

Du kan se den hjerteskærende video herunder.

På Facebook-eventen hvor de 17 veninder havde meldt sig på, følte veninden der afholdte festen sig nødsaget til at lange ud efter de andre.

"Normalt ville jeg ikke sige noget, men jeg er nødt til at udtrykke hvor vigtigt det er, at folk ikke melder sig på, hvis de ikke har tænkt sig at deltage. 17 personer sagde, at de ville komme, men ikke EN eneste dukkede op. Så please lad være med at tryk deltag i et event, hvis du ikke er 100 procent sikker på, at du vil møde op. Det havde været lettere bare at finde en anden dag." lyder beskeden.

Læs også

Salma Hayek stjæler alt opmærksomheden: Tropper op til filmpremiere i gennemsigtig kjole

 

 

Dagens Gossip