Gravid servitrice betjener politibetjent: Får et chok, da hun ser, hvad han efterlader

Foto: YouTube

En gravid servitrice betjente en politibetjente på sin arbejdsplads. Da hun så, hvad han havde efterladt, fik hun et chok.

Det er ikke billigt at få et baby. Der er rigtig mange ting, man som forælder skal investere i, inden barnet melder sin ankomst. Derfor kan det for mange forældre blive økonomisk stramt, da de har svært ved at få pengene til at række.

Læs også

Kvinde åbner chipsposer i supermarked, spytter i dem og forsegler indpakningen igen

Courtney English var gravid i syvende måned med sit første barn, da hun var på arbejde som servitrice på Lamp Post Diner i New Jersey i USA.

På trods af, at det var hårdt for hende at udføre sit arbejde som servitrice, ønskede hun at skrabe lidt ekstra penge sammen, før hendes datter meldte sin ankomst.

Foto: YouTube

En fredag mødte Courtney ind på arbejde, uden anelse om, at det ville blive en vagt, som hun sent ville glemme.

Da hun havde arbejdet i dineren i et par år, havde hun en del stamgæster. Det var dog ikke blot stamgæster, der dukkede op under hendes vagt. Det gjorde en ny kunde også. En politibetjent fra  Voorhees County.

Politibetjenten var meget behagelig under deres interaktion. Han betalte for sit måltid og bad om at få regningen, der beløb sig til 8,75 dollars.

Courtney fortsatte med at betjene sine andre kunder, mens betjenten betalte ved kassen. Kort tid senere fik hun øje på kvitteringen, som han lod ligge. Da hun så, hvad der stod på den, fik hun et chok.

I stedet for at give et gennemsnitligt antal drikkepenge, valget betjenten at gøre en god gerning. Han gav nemlig den gravide servitrice hele 100 dollars i drikkepenge.

Foto: YouTube

"Jeg vidste det første, efter han var gået. Og da jeg fandt ud af det, var jeg hysterisk," sagde Courtney til CBS 3.

Der var også skrevet en kort besked på kvitteringen. Ud fra beskeden tyder det på, at betjenten, der ønskede at være anonym, selv er far. Han skrev følgende på kvitteringen:

"Nyd din første - du vil aldrig glemme det."

Sandsynligvis var han klar over, at det ikke er billigt at få et lille barn. Selvom han ikke kendte Courtney, stoppede det ham dog ikke i at hjælpe en kommende forælder, der arbejder hårdt.

Foto: Facebook

Courtneys far, Brian Cadigan, blev også blæst bagover af betjentens generøsitet. Derfor besluttede han sig for at dele historien på Facebook, hvilket sidenhen endte med at gå viralt.

Brian starter sit opslag med at tale om politibetjente og påpeger, hvordan 'de er mennesker, og gør mange gode ting hver dag, som de fleste aldrig vil vide om'.

Foto: Facebook

"De er mennesker, de har følelser, og de har job at udføre. Nogle gange kan de måske ikke lide, hvad de skal gøre, men de gør det uden spørgsmål. De fleste af de gode ting, de gør, vil du aldrig høre om. De gør det ikke for ære eller anerkendelse. De gør det, fordi de er gode mennesker."

Efter at have delt detaljerne om, hvad der skete den fredag, hvor Courtney fik en overraskelse, hun sent vil glemme, skriver Brian følgende:

Læs også

Transkønnet svømmer slår rekorder som kvinde: Plejede at svømme mod mænd

"Sikke en vidunderlig person, der ikke blot efterlader meget generøse drikkepenge, men også en dejlig besked. Jeg kender dig ikke hr. politibetjent, men du fik min lille pige til at græde og reddede hendes år. Tak. Jeg har altid haft den største respekt for politibetjente, men du er ikke bare en betjent, men et vidunderligt menneske."