Grisen 'Picasso' bliver det første dyr, som åbner en kunstudstilling

Grisen Picasso.

Grisen ´Picasso' er blevet verdenskendt for sit kunst.

Grisen 'Picasso' er lidt af en solstrålehistorie. 

'Picasso' var egentlig udset en skæbne som slagtegris, men nu bliver grisen i stedet det første dyr, der snart kan slå dørene op til en ny kunstudstilling. 

Det skriver Mirror

Læs også

Piger tog et gruppebillede: Skræmmende detalje på billedet fik dem til at flygte fra stedet

Det er en lidt speciel kunstudstilling, som fredag åbner i den sydafrikanske by Cape Town. Det er nemlig den kendte gris 'Picasso', som nu er klar til fernisering til den udstilling, som den kommende tid også kommer forbi London, Paris, Berlin og Amsterdam. 

Kvinden som så talentet hos 'Picasso' og reddede grisen fra slagtning hedder Joanne Lefson, og i dag bliver billederne solgt for helt op til 25.000 kroner. 

THE AMAZING PIGCASSO

Pengene går dog ikke til kvinden, som har valgt at donere dem til en gård kaldet Sanctuary SA, som er et dyreinternat for reddede dyr. 

Kunstudstillingen som altså kan opleves i flere storbyer har fået navnet OINK, 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Joanne Lefson, som ikke kun reddede 'Pigcasso' men også lærte grisen om kunst, fortæller at 'Pigcasso' ikke er meget anderledes fra andre grise. 

- 'Pigcasso' er ikke så forskellig fra andre grise, hun er smart, nysgerrig og intelligent. Den eneste væsentlige forskel er, at hun har et talent for at male, fortæller kvinden og fortsætter. 

- Jeg er overvældet og stolt af 'Pigcasso'. Fra bacon til kunstudstilling, det er næsten som, hvis grise kunne flyve", siger Joanne Lefson.

Hun fortæller at mange mennesker ikke forstår, at det er en gris, som har malet billederne. 

Den store medieomtale 'Pigcasso' har skabt, håber Joanne Lefson også kan bruges til at sætte fokus på bæredygtighed, som er en sag, hun kæmper for. 

Kvinde fra Horsens så sit hus brænde direkte på Facebook

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip