Grusomme detaljer kommer frem i lyset: Ung kvinde voldtaget i Big Brother - De fortsatte med at filme

Foto: Shutterstock.com

En forfærdelig sag er dukket op, da en ung kvinde har hevet sin tidligere Big Brother-meddeltager i retten, efter at han skulle have voldtaget hende live i programmet. Producerne valgte ikke at gribe ind, mens det stod på.

Grusomme informationer er pludselig kommet frem i medierne, efter at en sag mellem to spanske deltagere i programmet ‘Gran Hermano’ (Den spanske udgave af Big Brother), er endt i retten.

Det er lidt over to år siden, at hændelsen fandt sted, men det er først nu, at detaljerne kommer frem, da deltageren Carlota Prado har anklaget en anden deltager ved navn José Maria López for at have voldtaget hende.

Læs også

Vild med Dans efter chok-exit: Han kommer ikke i finalen

Det er dog lige før, at det værste ved denne sag ikke er selve voldtægten, men derimod det faktum, at Big Brother-producenterne fortsatte med at filme, mens voldtægten stod på, og de gjorde intet for at stoppe den.

De havde alle muligheder for at slukke kameraerne, og bryde ind og stoppe det, men de valgte altså at se passivt på.

Til gengæld oplyste det spanske Big Brother program via sine sociale medier at fortælle, at både Carlota Prado og José Maria López havde forladt programmet. De kom dog ikke med yderligere informationer, og seerne undrede sig allerede dengang over det.

Sådan gik det til

Ifølge det spanske medie El Confidencial, så deltog Carlota og José Maria i 2017-udgaven af programmet. Den 4. november var der fest i huset, og her indtog de forskellige deltagere en hel del alkohol.

Det var også tilfældet for de to hovedpersoner, hvor mediet skriver, at Carlota som minimum drak fire tequilla-shots.

Carlota Prado blev fuld, og José Maria Lopéz valgte at hjælpe hende ind i seng. Kvinden lå fuldt påklædt pånær sine støvler, som hun havde fået hjælp til at tage af af den mandlige deltager.

Hun lagde sig derefter hun dynen, og det samme gjorde José Maria Lopéz.

Da hun kort efter var godt helt ud som et lys, valgte José Maria at tage kvindens bukser og trusser af, hvorefter han begyndte at voldtage hende. Det var altså her, at producerne på programmet let kunne have stoppet det, men det gjorde de altså ikke.

I Big Brother kommer deltagerne jævnligt ind i et lukket lokale, hvor der kun er en stor stol. Her sidder deltagerne så og fortæller til kameraet.

Ifølge El Confidencial så hev producenterne kvinden ind i stolen dagen efter, at han hun var blevet voldtaget. Her afspillede de videoen for hende, og hun var både rystet og grådkvalt over at se, hvad der var sket.

Hun beder dem stoppe videoen, men de fortæller hende, at hun nok gerne vil se videre, og det er her det går op for hende, at hendes mandlige meddeltager voldtog hende.

Her to år senere er sagen så for retten, og José Maria Lopéz mener, at han er uskyldig, og at tingene ikke forløb, som det ser ud til på videoen. Carlota Prado har ikke kunne arbejde de seneste to år, og hun er fortsat i psykologisk og psykiatrisk behandling.

Læs også

Grænsehandel: Om lidt er det slut med billige danske colaer

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip